CinemaKlub

Mit nézünk ma? - Vasárnap (10. 02.)

rtl.hurtl.hu

2016. október 2. 0:00

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

A Da Vinci-kód

A neves amerikai tudós, Robert Langdon éppen Párizsban tartózkodik, amikor megölik a Louvre egyik kurátorát. A rendőrség abban bízik, hogy Langdon segíthet megfejteni a rejtélyt. A tudós azonban szakértőből hamarosan gyanúsított lesz, és kénytelen együtt menekülni az áldozat kiismerhetetlen unokájával, Sophie-val. Nemsokára rájönnek, hogy két titkos egyházi társaság, a Sion testvérei és az Opus Dei évszázadok óta tartó harcába keveredtek bele.

Mikor?
RTL Klub 21:15

Kiadatás

Anwar, az egyiptomi származású vegyészmérnök hazafelé tartva eltűnik a repülőgépről. Állapotos felesége, Isabella mindent megtesz, hogy megtalálja, ám nyomozása nem vezet sikerre. Egykori osztálytársa, Alan Smith, aki politikai kapcsolatokkal rendelkezik, kideríti, hogy Anwart terrorizmus vádjával letartóztatták és a CIA utasítására külföldre szállították. Douglas, a CIA-ügynök utazik a harmadik világbeli országba, hogy kivallassa a gyanúsítottat.

Mikor?
Film+ 23:15

#CinemaKlub#ajánló#Filmek#dráma#kalandfilm#akció#tom hanks#jake gyllenhaal#reese witherspoon

Címlapról ajánljuk