CinemaKlub

Mit nézünk ma? - Szombat (10. 01.)

rtl.hurtl.hu

2016. október 1. 0:00

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

21 Jump Street - A kopasz osztag

Jenko és Schmidt csak nemrég fejezték be a rendőrakadémiát, és nem állnak a legjobb zsaruk hírében. Közösen elbaltázott ügyük után mindössze egy esélyt kapnak. Vissza kell ülniük a padba, hogy a gimnazistákat veszélyeztető drogkereskedő bandát leleplezzék. A baj csak az, hogy a gimisek már egyáltalán nem olyanok, mint ők voltak néhány évvel ezelőtt. Ezúttal Schmidtnek jut a népszerűség, míg megdöbbenésére Jenko a kockafejű lúzerek közt találja magát. A háború kezdetét veszi a suli folyosóin.

Mikor?
RTL Klub 21:50

Micsoda nő!

 


A jóképű és sikeres Edward Lewis üzleti ügyben Los Angelesben tartózkodik, amikor egyik este szórakozásképpen felcsípi az utcán sétáló csinos, de kezdő örömlányt, Viviant. Az este kellemesen telik, s másnap a férfi különös ajánlatot tesz a nőnek: megkéri, vegye át partnere szerepét egy igen fontos üzleti héten. Viviannek tetszik az ajánlat, bár gyakran nehéz feladatok elé kerül, ám varázslatos természetességgel és különös megérzéseivel oldja meg a kihívásokat. A különleges és izgalmas lánynak még végül a jégszívű üzletember sem állhat ellen.

Mikor?
Cool 21:00

Szigorúan bizalmas

 


A két nyomozó, a karrierista Ed Exley és az ökléért tartott Bud White ki nem állhatják egymást. Egy nap azonban kénytelenek összefogni, ha életben akarnak maradni. Az angyalok városában valaki megpróbálja átvenni az alvilág irányítását. Exley egy ügy kapcsán rájön, hogy néhány rendőr is benne van a leszámolásban. A felfüggesztett Jack Vincennes segít a furcsa párnak, kockáztatva ezzel a saját életét.

Mikor?
Cool 23:15

#CinemaKlub#Filmek#ajánló#vígjáték#akció#dráma#romkom#thriller#21 jump street#channing tatum#russell crowe#guy pearce

Címlapról ajánljuk