CinemaKlub

Mit nézünk ma? - Szerda (09. 28.)

rtl.hurtl.hu

2016. szeptember 28. 0:00

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

S.W.A.T.: Tűzveszély

Paul Cutler, a Los Angeles-i rendőrség S.W.A.T. egységének hadnagya, akit átrendelnek Detroitba, hogy állítson össze egy terroristaellenes elitalakulatot az ottani emberekből. A kiképzés alatt az egyik éles gyakorlat balul sül el, és meghal egy túsz. Egy volt különleges ügynök, Walter Hatch is jelen volt az esetnél, és egyértelműen Cutlert és csapatát hibáztatja a történtekért. Ezért bosszút bosszút fogadva elkezdi egyesével levadászni S.W.A.T. tagjait.

Mikor?
Film+ 19:15

A holló

Amikor a XIX. századi Baltimore-ban egy anya és lánya brutális gyilkosság áldozata lesz, Emmett Fields nyomozó megdöbbentő felfedezést tesz. A bűntény egy fiktív esetre emlékeztet, amiről részletesen számolt be a helyi újság Edgar Allan Poe egyik történeteként. Miközben a rendőrség magát Poe-t is kihallgatja, újabb kegyetlen gyilkosság történik, amit egy másik népszerű Poe-történet ihletett.

Mikor?
Film+ 23:15

#CinemaKlub#Filmek#ajánló#akció#kaland#horror#történelmi#john cusack#luke evans

Címlapról ajánljuk