CinemaKlub

Mit nézünk ma? - Hétfő (09. 26.)

rtl.hurtl.hu

2016. szeptember 26. 0:00

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Transzcendens

 


Dr. Will Caster a mesterséges intelligencia legelismertebb szakértője ötvözi a világ összes tudását az emberi érzelmek teljes skálájával. Kísérletei miatt egy radikális szervezet merényletet követ el ellene, aminek következtében Caster az általa kifejlesztett gép tesztalanyává válik. Caster felesége, Evelyn, és legjobb barátja, Max úgy döntenek, hogy a haldokló Will tudatát feltöltik a gépbe. A következményekre azonban senki sem számít.

Mikor?
Cool 21:10

Harley Davidson és a Marlboro Man

Harley és Marlboro segíteni próbálnak az egyik barátjukon, akitől a bank el akarja venni a bárját. Elhatározzák, hogy kirabolják a bank pénzszállító autóját, de tévedésből egy másik kocsit támadnak meg. Így viszont nem pénzt, hanem kábítószert találnak a kocsiban, s a rendőrség nyomozói helyett kegyetlen bérgyilkosok szegődnek a nyomukba.

Mikor?
Film+ 19:00

#CinemaKlub#Filmek#ajánló#thriller#dráma#transzcendens#johnny depp#paul bettany#mickey rourke

Címlapról ajánljuk