CinemaKlub

Jön A hihetetlen család 2!

rtl.hurtl.hu

2016. augusztus 31. 15:00

12 évvel ezelőtt rajongtunk a különös szuperhős családért, most pedig a Pixar és az eredeti alkotók ismét összeálltak, hogy elkészítsék a folytatást! Lássuk, mire számíthatunk!

Ez azt jelenti, hogy újra találkozhatunk a mozikban Mr. Irdatlannal, Nyúlánykával, Szilánkkal, Fridzsimannel és a többiekkel, de sajnos, minderre legkorábban 2019-ben kerülhet csak sor!

Brad Bird egyelőre nem hozott nyilvánosságra semmilyen részletet sem, a karakterekről vagy magáról az animációs film történetéről:

„Nem szeretek ajándékot kibontani karácsony előtt!”- mondta az alkotó.

Majd Bird hozzáfűzte, a tervek nagyon jó úton haladnak:

„Sokat dolgozunk rajta, és nagyon izgatottak vagyunk, hogy elkészíthetjük a folytatást, amit megpróbálunk egy kicsit új irányba vinni!”

Attól pedig nem kell tartanunk, hogy A hihetetlen család folytatása nem fog kedvezni az eredeti történet rajongóinak!

„Remélhetőleg, a már ismerős karakterek visszahozzák ugyanazt az érzést, mint először, amikor találkoztunk velük, de kicsit új irányt is vesz a történet. Megpróbálom megismételni a sikert, anélkül, hogy ismételném magamat!”

A hihetetlen család 2 várhatóan 2019 júniusában kerülhet a mozikba, egyidejűleg más szuperhősös filmekkel, mint például a Marvel kapitánnyal, a cím nélküli Justice League 2-vel, és a negyedik Bosszúállók-filmmel!

Forrás: ew.com
Képek:tumblr.com

#CinemaKlub#a hihetetlen család#pixar#szuperhosok#justice league 1.-2.#marvel kapitány#bosszúállók

Címlapról ajánljuk