CinemaKlub

Mit nézünk ma? - Hétfő (08. 29.)

rtl.hurtl.hu

2016. augusztus 29. 0:00

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

A burok

 


A burok a szerelem és az áldozathozatal története a közeli jövőben, amikor az egész emberiség sorsa veszélybe kerül. A Földet békés idegenek, a lelkek foglalják el. A lelkek átveszik az irányítást a legtöbb ember elméje fölött, testüket azonban érintetlenül hagyják, és beleköltözve buroknak használják. A kevés emberi ellenálló egyikét, Melanie-t elfogja a hajtók egyike, akik az utolsó emberektől védik az új fajt. Kétségbeesett csata után Melanie testébe beleoperálnak egy Vándor nevű lelket. Vándort figyelmeztetik, hogy a heves érzelmek, a szenvedély és az élénk emlékek miatt nem könnyű egy emberben élni, ám van valami, amire nem számított: teste korábbi lakója nem hajlandó átadni az elméje fölötti uralmat.

Mikor?
Cool 21:10

Fejlövés

Jimmy Bobo, a hírhedt bérgyilkos életében először társul egy zsaruval. A fiatal nyomozó, Marcus hajlandó együttműködni, hogy felgöngyölítsen egy ügyet, aminek a szálai New Orleans piszkos sikátorain keresztül egészen a Fehér Ház folyosójáig vezetnek. A szokatlan páros, akiket két kegyetlen gyilkosság hozott össze, keresztülgázol mindenen, ami az útjukba áll, és feláldoznak mindent a bosszú érdekében.

Mikor?
Film+ 21:00

Ufó - Idegenek közöttünk

Baráti társaság gyűlik össze egy bárban, amikor hirtelen különös események veszik kezdetüket. Egyik pillanatról a másikra megszűnik az áramszolgáltatás az egész városban. A telefonok sem működnek, minden fény kialszik, sötétség borul a városra. Kiderül, hogy egy hatalmas ufó érkezett, s a földönkívüliek azzal a céllal érkeztek, hogy megkezdjék az emberiség leigázását. A földlakók között kitör a pánik.

Mikor?
Film+ 22:45

#CinemaKlub#Filmek#ajánló#romantika#a burok#diane kruger#saoirse ronan#akció#sylvester stallone#christian slater#fejlövés#sci-fi

Címlapról ajánljuk