CinemaKlub

Mit nézünk ma? - Csütörtök (08. 25.)

rtl.hurtl.hu

2016. augusztus 25. 0:00

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Az igazság nevében

 


Gordy Brewer a Los Angeles-i tűzoltóság parancsnoka egy röpke pillanat alatt mindent elveszít, ami valaha fontos volt számára: fia és felesége meghalnak egy terrortámadásban. A robbantást El Lobónak, a Farkasnak tulajdonítják, aki a kolumbiai polgárháború hírhedt vezére. Gordy bízik az igazságszolgáltatásban, ám hetekkel később látnia kell, hogy a hivatalos nyomozás holtpontra jutott. Barátai és Brandt CIA-ügynök figyelmeztetése ellenére Gordy Kolumbiába indul, hogy maga kutassa fel a Farkast...

Mikor?
Film+ 21:00

A leskelődő

Campbell felügyelő felejteni akar, de múltja nem engedi el. A kegyetlen sorozatgyilkos Griffin játszik vele, sokkal jobban érdeklik a rendőr reakciói, mint áldozatoké. A lányok, akiket kegyetlenül megfojt, csupán eszközei annak a szertartásnak, melynek központi figurája maga Campbell. Griffin nyomokat hagy maga mögött. Segíti az őt üldözőket, látszólag hibákat követ el. Ám mindig egy lépéssel előbbre jár, és egyre közelebb kerül legfőbb ellenségéhez, legjobb barátjához, Campbell felügyelőhöz.

Mikor?
Film+ 23:10

#CinemaKlub#ajánlók#Filmek#akció#arnold schwarzenegger#dráma#thriller#keanu reeves

Címlapról ajánljuk