CinemaKlub

Így reagál Mark Wahlberg, amikor összetévesztik Matt Damonnel

rtl.hurtl.hu

2016. augusztus 17. 14:52

Nem egyszer fordult már elő, hogy a Ted sztárját Mattnek, a Mentőexpedíció színészét pedig Marknak szólították. Hogy miben rejlik a két híresség hasonlósága, és hogyan kezelik az ebből adódó kellemetlen szitukat? Azt árulják el ők maguk!

Patrick Swayze és Kurt RussellBill Paxton és Bill PullmanElijah Wood és Tobey Maguire. Ez csak néhány név azok közül a színészek közül, akiket gyakran összekevernek egymással. A mindennapos tévesztések egy idő után már idegesítővé válhatnak, azonban íme néhány tipp Mark Wahlbergtől, hogyan lehet saját magunk szórakoztatására felhasználni ezeket a bakikat.

A 2017-ben megjelenő Transformers: Az utolsó lovag sztárját sokan Matt Damonnek hiszik, azonban rájött, hogy a legjobb, amit ilyenkor tehet, ha nem korrigálja a hibát. Abban a hitben hagyja a rajongókat, hogy ő tényleg Damon, és bár Hollywood kemény fiújaként tartják őt számon, ilyenkor remekül szórakozik saját magán. Az csak hab a tortán, amikor bele is éli magát a Damon-szerepbe, és a legújabb Bourne mozi megtekintésére buzdítja az őt megszólítókat.

Mark elárulta, hogy Matt is került már hasonló szituációba, amikor a Tedben nyújtott alakításáért dicsérték. Spoiler: abban a filmben Wahlberg játszik.

Természetesen mi mindent értünk, tényleg megvan az oka a gyakori tévesztéseknek. Mindketten 45 évesek, Massachusetts-ből származnak, és jó pár akció és vígjáték szerepel a filmográfiájukban. Valószínűleg az sem segített a helyzeten, amikor mindkét színész feltűnt Martin Scorsese 2006-os drámájában, A Téglában.

Szerencsére Wahlberg kellőképpen elfoglalt új filmjeinek forgatása miatt, így nincs ideje kiakadni a Jason Bourne fanokra, és csak remélni tudjuk, hogy soha többé nem fog megismétlődni a következő jelenet:

#CinemaKlub#hasonmás#hasonlóság#baki

Címlapról ajánljuk