CinemaKlub

Mit nézünk ma? - Kedd (08. 16.)

rtl.hurtl.hu

2016. augusztus 16. 0:00

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Amerikai taxi

Belle Williams felspécizett járgányával New York utcáin repeszt, és mindenki tudja, övé a város leggyorsabb taxija. Belle autóversenyzőnek készül, ám egy szerencsétlen találkozás letéríti útjáról. A kiöregedő zsaru, Andy Washburn esik be a taxiba, és arra kéri, legyen a sofőrje egy őrült hajszában. Washburn a hírhedt brazil bombázókból álló bankrablók sarkában liheg, akiket Vanessa, a hideg, számító szépség vezet. Belle-nek most már hivatalos felhatalmazása van rá, hogy bármilyen sebességgel, bármilyen szabályra fittyet hányva száguldjon.

Mikor?
RTL Klub 21:30

Árnyék nélkül

Sebastian Caine, a ragyogó elméjű tudós a kormány megbízásából kifejleszti a láthatatlanság szérumát. Az állatkísérletek sikerétől megrészegült Caine vakmerő módon saját magán próbálja ki a szert. Számításába azonban hiba csúszik: a folyamat visszafordíthatatlanná válik. Caine, az "árnyék nélküli ember" és beosztottjai, Linda és Matthew igyekeznek közömbösíteni a szérum hatását. Csakhogy a láthatatlan tudós, akit lelke mélyén megalomániás hajlamok fűtenek, megmámorosodik hatalmától, olyannyira, hogy ettől kezdve semmi sem állíthatja meg ördögi útján…

Mikor?
Film+ 19:00

#CinemaKlub#Filmek#ajánló#vígjáték#jimmy fallon#thriller#kevin bacon#akciófilm

Címlapról ajánljuk