CinemaKlub

Mit nézünk ma? - Szombat (08. 13.)

rtl.hurtl.hu

2016. augusztus 13. 0:00

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Csúcsformában 3.

A hírhedt kínai bűnszövetkezet, a Triád elteszi láb alól Han nagykövetet. A sors tehát újra összehozza a kínai Lee és az amerikai Carter nyomozót. A rettenthetetlen páros a világméretű összeesküvés nyomába ered, és meg sem állnak egészen Párizsig. Persze a két zsaru még sosem járt a fények városában, nem beszélik a nyelvet, nem ismerik az illemet, viszont a város átrendezésében itt is ők a legjobbak.

Mikor?
RTL Klub 19:50

A titkos ablak

Mort Rainey az egykori bestseller író a válását követően magányosan, tétlenül tölti napjait a hegyi házában. Egyik nap furcsa idegen bukkan fel a semmiből, elégtételt követelve sérelméért. Állítása szerint Mort tőle lopta az egyik korábbi nagy sikerű írását. Az író szeretné bebizonyítani, hogy az ő változata jóval korábban jelent meg, de valahogy sehol nem talál egy példányt. Az idegen egyre gyakrabban látogatja meg, egyre erőszakosabb lesz, egyre idegesítőbb. Kezdetben csak rámenős. De lehet, hogy őrült.

Mikor?
RTLII 22:40

Oviapu

Mikor a két reklámzseni, Charlie és Phil új fejlesztésű zöldséges müzlije totális katasztrófának bizonyul, elveszítik állásukat és feleségeik kényszerülnek munkába állni. Charlie és Phil azonban nem bírja soká a tétlenséget. Elhatározzák, hogy nyitnak egy ovit, és ezzel elkezdődik a kedves kalandok mulatságos sorozata. A váratlan siker újabb megpróbáltatások elé állítja a két jó barátot, de szerencsére számíthatnak Marvin, Kim  és Bruce segítségére.

Mikor?
Film+ 19:00

#CinemaKlub#Filmek#ajánló#vígjáték#akció#jackie chan#Chris Rock#eddie murphy#thriller#johnny depp

Címlapról ajánljuk