CinemaKlub

Mit nézünk ma? - Csütörtök (08. 04.)

rtl.hurtl.hu

2016. augusztus 4. 0:00

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Az élet Prada nélkül

Mary és Nora testvérek, de nagyon különböznek egymástól. Maryt leginkább a ruhák és a vásárlás érdekli, Nora számára viszont a tanulás és a jövőbeli jogi karrierje a legfontosabb. Gazdag, fényűző életet élnek, aminek egy csapásra vége lesz apjuk halálával, akiről ekkor derül ki, hogy csődbe ment, és van egy házasságon kívül született fia. A lányok szegény nagynénjükhöz költöznek, Los Angeles külvárosába, és elkezdik új életüket, aminek a szerelem is fontos része lesz.

Mikor?
RTLII 18:00

Kéjutazás

Az országút nem a szabadság terepe: három fiatal keserves lecke árán tanulja meg, hogy nincs félelmetesebb annál, mint ha az ember egy autóban ül, éjszaka, védtelenül. Pedig csak viccnek indul az egész: Lewis egy távoli egyetemen tanuló barátnőjéért indul egy régi autón, és ha már úgyis arra jár, felveszi bátyját is, aki épp akkor szabadul a börtönből. Talán ez az első hiba, amit elkövet. A nyughatatlan Fuller ugyanis a a CB-rádión elsütött durva poénokkal próbálja elűzni a hosszú út unalmát. A legjobban sikerült tréfa az, amikor egy kamionost lányhangon felcukkolnak és randevút adnak neki egy út menti motelben. De ezzel véget is ér a játék. A vicc kedvéért megnevezett szoba lakóját az éjjel brutálisan meggyilkolják, a kamion sofőrje pedig hamarosan újra jelentkezik. Az arcát sosem látják, a hangja viszont mindenütt megtalálja a tréfacsinálókat, és egyre lehetetlenebb, borzasztóbb feladatokat tűz eléjük. Hogy az életüket mentsék, minden kívánságát teljesítik, pedig sejtik, a kamionos nem ismer kegyelmet...

Mikor?
Film+ 23:00

#CinemaKlub#ajánló#Filmek#vígjáték#horror#paul walker

Címlapról ajánljuk