CinemaKlub

Mit nézünk ma? - Szerda (08. 03.)

rtl.hurtl.hu

2016. augusztus 3. 0:00

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Krokodil Dundee Los Angelesben

Régi ismerősünk, Krokodil Dundee azt hallotta, hogy vad az élet Los Angelesben. De nem gondolta volna, hogy ennyire. Hősünk többé-kevésbé békésen éldegél a dzsungelben, mindennapos eset, hogy éhes krokodilok próbálják felfalni. Egy napon barátnőjét, Sue-t Los Angelesbe hívja édesapja, aki azzal bízza meg, hogy egy producer viselt dolgairól készítsen oknyomozó riportot. Sue-nak sikerül protekciót szereznie Krokodil Dundee számára, aki állatidomárként dolgozhat a producer stúdiójában. Azonban a dolgok nem mennek olyan simán, hiszen a nagyváros sokkal több veszélyt rejteget Dundee számára, mint a dzsungel.

Mikor?
Film+ 19:00

The Expendables - A feláldozhatók 3.

A feláldozhatók visszatérnek Barney Ross-szal az élen, hogy eddigi legbrutálisabb ellenségükkel, Stonebanksszel leszámoljanak. Barney váratlanul félreteszi a veterán csapatot, és újoncokat fogad fel. Christmas azonban nem hagyja magát félreállítani, és társai: Doc, Trench és Jensen segítségével kimentik Barneyt és zöldfülű csapatát.

Mikor?
Film+ 20:50

Vörös homok

Miközben a háború sújtotta Afganisztánban folyamatos harcok dúlnak, egy amerikai katonai egység útnak indul, hogy ellenőrzése alá vonjon egy stratégiai fontosságú utat, amely egy elhagyatott kőház mellett fekszik. Útközben a csapat egy rejtélyes szakadékban ősi szoborra bukkan. A katonák gyakorlatozás közben céltáblának használják, és végül elpusztítják az ereklyét, amivel akaratukon kívül bosszúszomjas természetfeletti erőt engednek szabadjára, ami borzalmas háborút indít ellenük.

Mikor?
Film+ 23:05

#CinemaKlub#Filmek#ajánló#vígjáték#akció#sylvester stallone#arnold schwarzenegger#horror

Címlapról ajánljuk