CinemaKlub

Mit nézünk ma? - Péntek (07. 29.)

rtl.hurtl.hu

2016. július 29. 0:00

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

A vámpírok szaga: Alkonyat teljes sötétségben

 


Az Alkonyat-sorozatot alaposan kiforgató filmben Bella, a vágy egyáltalán nem titokzatos tárgya mágnesként vonz magához mindent, ami él (vagy élt) és mozog - még, ha nehézkesen is, legyen az Edward, a vérmes vámpír, Jacob, a túlsúlyos vérfarkas vagy Edward törpeméretű alteregója, Kicsi Edward. Hamarosan kiderül, hogy újszülött vámpírok végezni akarnak a lánnyal. A rivalizáló hősszerelmesek kénytelenek összefogni, hogy megmentsék Bellát a gonosz lényektől, akiket nemcsak deszkázásban, de baglyozásban is le kell győzniük, még mielőtt eljön a nagy esküvő napja.

Mikor?
Cool 23:20

Pancser Police

Vannak olyan zsaruk, akik jobban érzik magukat a központban, amikor az íróasztaluknál ülhetnek, és jelentést írhatnak. Allen, a gyilkosságiak könyvelője legalábbis ilyen. Társát, Terryt azért más fából faragták, de amióta egy túl gyorsan elsült pisztolynak köszönhetően nyilvánosan megszégyenült, Allen mellé osztották be. Ők ketten csak messziről bámulják az ügyosztály menő kopóit: Dansont és Manzettit, míg végül egyszer úgy hozza a sors, hogy kénytelenek a helyükre lépni. Eljön a nagy lehetőség, hogy megmutassák, ők micsoda rendőrök.

Mikor?
Film+ 19:00

Underworld - A vérfarkasok lázadása

A vámpírok és a farkasemberek egyaránt az éjszaka teremtményei. Évszázadokkal korábban a farkasemberek a sötét világ arisztokratáinak szolgálatában álltak. Ám a szörnyetegek az öntudatos Lucian vezetésével letépik rabláncukat és szembeszállnak egykori uraikkal. Az összecsapást az robbantja ki, hogy Viktor, a gonosz vámpírkirály lánya, a gyönyörű Sonja beleszeret Lucianba. Az apa persze rossz szemmel nézi mindezt. Kegyetlen és véres háború veszi kezdetét. A harcmező mindkét oldalán vérszomjas fenevadak sorakoznak, hogy megvívják mindent eldöntő csatájukat.

Mikor?
Film+ 21:10

Gyilkos tánc

Maya, a gyönyörű orosz balerina férjét a maffia megöli. A sikeres amerikai üzletember rendkívül értékes kötvényeket hagy hátra, amik létéről senki sem tud, és mindenki azt keresi.

Mikor?
Film+ 23:00

#CinemaKlub#ajánló#Filmek#vígjáték#dwayne "the rock" johnson#samuel l. jackson#mark wahlberg#will ferrell#horror

Címlapról ajánljuk