CinemaKlub

Mit nézünk ma? - Kedd (07. 26.)

rtl.hurtl.hu

2016. július 26. 0:00

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

A kód

Ripley, a világ legsikeresebb és legravaszabb műkincstolvaja rábeszéli Gabrielt, feltörekvő riválisát egy közös akcióra, amelynek a tétje negyven millió dollár. A kiszemelt műkincseket azonban biztonságosabb helyen tárolják, mint a Pentagon, és hamar világossá válik, hogy a bejutás teljesen lehetetlen, a kijutás pedig még annál is nehezebb. Amikor azonban az oroszok elrabolják Alexet, Gabriel megtáltosodik, és mindent egy lapra feltéve feladja inkognitóját.

Mikor?
RTL Klub 21:30

Honnan tudod?

Lisa szépen felépített élete romokban hever, amikor kiteszik a softball csapatból. Próbál beilleszkedni a normális életbe, amikor találkozik az önző, nőcsábász baseballjátékossal, Mattyvel. A kezdeti nehézségek ellenére összeköltöznek, amikor a lúzer George képében felbukkan a harmadik. A fickó rossz passzban van, elhagyta a barátnője, anyagilag a csőd szélén áll, az apja ellen meg szövetségi nyomozás folyik. Úgy tűnik, minden széthullik körülötte, ám mégis felettébb vonzó Lisa számára. Ettől kezdve a Lisa képtelen a két pasi közül választani.

Mikor?
RTLII 17:40

Terminátor a halálosztó

2029-ben a mindentudó Skynet Computer az emberi ellenállás utolsó bázisait akarja megtörni, miután szinte az egész emberiséget felszámolta. A Skynet megtalálta a módját, hogy néhány harcosát, a tökéletes kiborgokat, azaz a terminátorokat visszaküldje az időben, hogy megváltoztassa a történelem menetét. A történet arról a terminátorról szól, akinek missziója a lázadók vezérének az anyját megölni 1984-ben, még fia születése előtt. Az ellenállók is visszaküldik az időben saját harcosukat, Kyle Reese-t, hogy védje meg az anyát, Sarah Connort. A két fémakarat kegyetlenül összecsap.

Mikor?
Film+ 19:00

Terminátor 3: A gépek lázadása

Tíz év telt el azóta, hogy John Connor megállította az Ítélet Napját, és megmentette a Földet a teljes pusztulástól. Azóta bujkál: nincs hitelkártyája, munkája, mobiltelefonja - igyekszik nyom nélkül létezni, hogy a Skynet gépei ne találhassák meg. Talán az egész életét leélhetné így, ha a homályos jövőből nem érkezne egy új gép: a T-X. Ez a gép a Skynet csúcsmodellje. A legrafináltabb, legerősebb gyilkológép, amit a gépek eddig terveztek. És még a tetejébe egy gyönyörű nő testével álcázzák. Connornak (és e világ lakóinak) csupán egy reménye maradt: egykori gyilkosa, a Terminátor, amely talán képes felvenni a harcot a nála sokkal modernebb és hatékonyabb típussal. Ha alul marad, vége a világnak.

Mikor?
Film+ 21:05

Robotzsaru 3.

A gonosz iparmágnás immár sikerrel bekebelezte Detroitot, s most újabb nagyra törő tervei vannak. Az elszegényedett kertvárosi polgárokat szeretné elüldözni az otthonaikból, hogy a lerombolt házak helyén felépítse álmai városát, Delta Cityt. Amikor a rendőrség is az ő hatalmát erősíti, Robotzsaru úgy dönt, megválik a testülettől, és a jó fiúk oldalára áll. Ellenszegülve az agyát beprogramozókkal, hagyományos emberi és erkölcsi meggyőződéséhez híven harcba száll a gonoszokkal szemben.

Mikor?
Film+ 23:05

#CinemaKlub#Filmek#ajánló#akció#a kód#terminátor#arnold schwarzenegger#romkom#reese witherspoon#paul rudd

Címlapról ajánljuk