CinemaKlub

Mit nézünk ma? - Szombat (07. 16.)

rtl.hurtl.hu

2016. július 16. 0:00

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Az utolsó gyémántrablás

A fordulatokkal teli, izgalmas akcióvígjátékban két mestertolvaj, Max és csábító társa, Lola az utolsó sikeres rablásuk után visszavonul a trópusokra. Stanley, a ravasz FBI-ügynök azonban utánuk utazik. Azt gyanítja, hogy el akarják lopni Napóleon egy különleges gyémántját, amit egy luxushajón állítanak ki a közelben. Lola nem akar visszatérni régi szakmájába, de Max nehezen tud ellenállni. A férfira a helyi gengszter is erős nyomást gyakorol, hogy rabolja el számára az értékes kincset. Maxnek döntenie kell. Vajon veszélybe sodorja kapcsolatát szerelmével, hogy véghezvigye az utolsó gyémántrablást?

Mikor?
RTL Klub 19:55

Féktelenül 2.

Annie új barátja, Alex Shaw, aki rendőrként biciklivel rója az utcákat. Legalábbis Annie ezt gondolja. Alex azonban egy elit motoros egység tagja, és percenként kockára teszi az életét. Egy véletlen révén a lány hamar rájön, hogy Alex mit titkolt előle, de kész megbocsátani, ha a férfi elkíséri egy 6 napos tengeri körútra. A nyaralás nagyszerűen indul, ám hamarosan a hajót hatalmába keríti egy őrült zseni, John Geiger aki, ha nem teljesítik a követeléseit, az utasok meggyilkolásával fenyegetőzik.

Mikor?
RTL Klub 21:50

Szakíts, ha bírsz

Monica és Steve szenvedélyesen szeretik egymást, de két év után állandóvá válik a perpatvar közöttük. Egy ilyen veszekedés után Monica kijelenti, hogy a kapcsolatuknak vége, de valójában képtelenek elengedni egymást. A számtalan szakításnak házassági ajánlat vet véget, csakhogy Steve a boldogító igennél pánikba esik.

Mikor?
RTLII 23:00

Fák jú, Tanár úr!

 


A volt bűnöző, Zeki Müller bajban van. Ellopott pénze fölé időközben egy iskolát húztak fel. Zekinek ebben a helyzetben nincs más választása, kénytelen helyettes tanárnak kiadni magát a Goethe Középiskolában. Minden idők legőrültebb pedagógusa megkezdi akcióját. Éjszakánként titokban próbálja kiásni a pénzt, napközben pedig drasztikus, bár hatékony módszerekkel igyekszik megnevelni a 10/b rakoncátlan diákjait. Ugyan pedáns kolléganője, Lisi Schnabelstedt elítéli a férfi módszereit, azon kapja magát, hogy beleszeret, sőt még segít is neki előásni valamit, ami jóval többet ér a pénznél.

Mikor?
Cool 20:50

Projekt X - A buli elszabadul

 


Három végzős gimnazista: Thomas, Costa és JB elhatározzák, hogy megszervezi a város legnagyobb buliját, és legnagyobb meglepetésükre, tervük valóra válik. A buli egyre nő, egyre vadabb lesz, és beszippant mindent és mindenkit, aki a közelébe kerül. Őrületes zenék, fantasztikus hangulat és gátlástalan poénok: az év legvadabb vígjátéka biztosan mindenkinek kedvet csinál a véget nem érő bulizáshoz.

Mikor?
Cool 23:00

Utazás a Föld középpontja felé

Trevor Anderson professzor az unokaöccse, Sean és a csinos izlandi idegenvezető, Hannah oldalán nekivág, hogy megtalálja a vulkánt, amely eltűnt testvére szerint a Föld kérge alatti titokzatos világba vezet. Rá is bukkannak a különleges átjáróra, ahol kezdetét veszi életük legnagyobb kalandja. Földalatti szörnyek, lávafolyamok és úszó szigetek között próbálják túlélni a kalandot, melynek során az eltűnt fivér körüli titkokra is fény derül.

Mikor?
Film+ 21:00

Mellbedobás

Fiatalok, végzős főiskolások, s életük nagy kalandjára készülnek. Mardi Gras-ba utaznak, ahol gyönyörűbbnél gyönyörűbb lányok várják, hogy fellebbenthessék a pólójukat. Bizarr kalandokba keverednek: egy botrányos szex-show részesévé válnak, betörnek egy pornósztár hotelszobájába, véletlenül felrobbantanak egy „különleges” bombát, hogy legvadabb fantáziájukat is valóra válthassák.

Mikor?
Film+ 22:45

#CinemaKlub#Filmek#ajánló#akció#kaland#vígjáték#pierce brosnan#salma hayek#dráma#russel crowe

Címlapról ajánljuk