CinemaKlub

Mit nézünk ma? - Péntek (07. 15.)

rtl.hurtl.hu

2016. július 15. 0:00

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Másnaposok szerencséje

 


Meghan, a csinos és munkamániás tévériporter egy átmulatott, eszelős éjszaka után Los Angeles lepukkant külvárosi negyedében találja magát telefon, személyi, autó és pénz nélkül. Mindössze pár órája van arra, hogy eljusson karrierje legfontosabb meghallgatására. Méghozzá úgy, hogy nem keveredik botrányba. Ez azonban rendkívül nehéz lesz, ugyanis kanári sárga partirucija hatalmas feltűnést kelt a züllött városrészben. Hamarosan a rendőrség is felfigyel rá, és üldözőbe veszi.

Mikor?
Cool 21:10

Ígéret földje

 


Steve kollégájával, Sue Thomasonnal kerül McKinley kisvárosába, amit az elmúlt évek során letaglózott a gazdasági válság. A páros számára nagyon úgy fest, hogy az itt élők elfogadják majd üzleti ajánlatukat: a talajfúrás jogait szeretnék megvásárolni a helyi birtokokon. A munka elsőre pofonegyszerűnek tűnik, de az elismert helyi tanár, Frank Yates felveti, hogy a közösség együtt döntsön az ajánlat elfogadásáról, ráadásul Steve az ittléte során megismerkedik Alice-szel. Amikor pedig Dustin Noble, a dörzsölt környezetvédelmi aktivista is felbukkan, még nagyobb lesz a tét.

Mikor?
Cool 23:00

A kaptár 3. - Teljes pusztulás

Miután a kísérleti stádiumban lévő T-vírus kiszabadult a titkos földalatti laboratóriumból, először Racoon City városát, majd az egész világot megfertőzte és a népesség nagy részét zombivá változtatta. Alice egykor maga is kísérleti alany volt, akinek a kutatók megváltoztatták a génjeit. Ennek köszönhetően emberfeletti képességekre tett szert, amelyeket a gátlástalan tudósok, illetve a cég ellen fordított. Egyetlen dolog élteti és hajtja, hogy bosszút álljon a szenvedéseiért és segítsen az életben maradottaknak. Régi és új társaival az elnéptelenedett Las Vegasban portyázik.

Mikor?
Film+ 21:00

Halloween 2.

Úgy látszik, miután Laurie-nak sikerül végeznie a sorozatgyilkos Michael Myersszel, Haddonfieldben végre fellégezhetnek az emberek. Laurie kórházba kerül, az orvosok próbálnak segíteni rajta. De a borzalomnak nincs vége! Michael nagyon is létezik, és visszatérve kegyetlenebb, mint valaha. Követi a lányt, és mindenkit lemészárol a kórházban, majd eltűnik. Laurie túléli a mészárlást, de a tragédia emlékei sokáig kísértik. A vérengzés évfordulóján azonban Michael újra visszatér Haddonfieldbe...

Mikor?
Film+ 22:50

#CinemaKlub#ajánló#Filmek#vígjáték#dráma#akció#horror#matt damon#elizabeth banks

Címlapról ajánljuk