CinemaKlub

Mit nézünk ma? - Vasárnap (07. 03.)

rtl.hurtl.hu

2016. július 3. 0:00

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Már megint te

 
Előzetesért kattints a képre!


Marni  számára a gimi kész rémálom volt, a gonoszkodásban élenjáró Joanna  pokollá tette az életét. Ma vonzó és sikeres PR-menedzser, és a bátyja esküvőjére készül. Villámcsapásként éri, amikor kiderül, hogy Will választottja nem más, mint Johanna. Marniban előtörnek a pokoli emlékek, ráadásul betoppan Ramona, a menyasszony gazdag nagynénje. Ramon azonnal felismeri Marni anyjában, Gailben egykori vetélytársnőjét, és a házban hamarosan kitör a háború.

Mikor?
RTL Klub 19:55

Csak szex és más semmi

 
Előzetesért kattints a képre!


Dóra, a csinos dramaturg egy nap rádöbben, hogy vőlegényének felesége van. Legjobb barátnője, a szintén állandó szerelmi problémákkal küzdő Zsófi tanácsára hirdetést ad fel: "Vonzó fiatal nő negatív AIDS-teszttel rendelkező szexpartnert keres." És innentől kezdve nincs megállás! Feltűnik egy sármos színész Tamás személyében, egy sikeres zeneszerző, egy kifőzdés török fiú, és máris összegabalyodott minden. De aztán, ahogy az már csak lenni szokott, bekopog az ajtón a szerelem.

Mikor?
RTL Klub 21:55

Szenvedélyek viharában

 
Előzetesért kattints a képre!


William Ludlow ezredes, miután megelégelte kormánya bánásmódját, egy távoli, őslakosok lakta vidéken telepszik le, hogy nyugodtan nevelhesse fel három fiát. Alfred, a legidősebb csendes, kötelességtudó fiú, aki pontosan tudja, mit akar. Samuel, a legfiatalabb mindenki kedvence, a századforduló idealizmusának megtestesítője. Tristan, a középső azonban senkihez sem hasonlítható: vad, öntörvényű lélek, akit az ezredes hű indián segédje nevelt képzett harcossá. A három testvér elválaszthatatlan, de amikor felnőnek, életüket előre nem látható tragédiák, szenvedélyek és indulatok más-más útra terelik. A háború és a szerelem, a küzdelem és a családi kötelékek hol eltaszítják, hol mágnesként vonzzák a család tagjait: az apát, a fiúkat és a közéjük álló Susannah-t.

Mikor?
RTLII 18:20

Tuti szajré

 


Két gyermekkori jó barát eltervezi, hogy kirabolja az egyik legnagyobb pénzraktárt, ahol több millió dollár hever, szinte őrizetlenül. Chris nagy nehezen biztonsági őr lesz a pénzszállítóknál, és úgy tűnik, végre egyenesbe jön. Ám amikor apja munkanélkülivé válik, Eddie haverja ráveszi arra, hogy rabolják ki a raktárt. Minden bizonyíték arra utal, hogy a maffia tette, ám Ransome nyomozó nem dől be a fiúknak.

Mikor?
Film+ 22:45

Az Amazonas kincse

 


Beck, a behajtó szerepében maga Rock rombol végig a kincsvadászok ösvényein. Utolsó feladata, hogy megkeresse és visszaszállítmányozza főnöke kalandor fiát, Travist, aki épp régész kíván lenni és az indiánok rég elveszett kincsét keresi a dzsungelben. Kezdetét veszi az őrült hajsza: a kincskereső, az embervadász, a sűrűben bujkáló gerillák, az aranybánya szeszélyes és kegyetlen tulajdonosa, egy skót dudás, egy bombázó csaposlány és egy csapat túlfejlett humorérzékű pávián kergetőzik a fák között, a kincs körül, az aranybányákban és egy katonai táborban.

Mikor?
Film+ 20:45

#CinemaKlub#ajánlók#Filmek#vígjáték#kristen bell#jamie lee curtis#romantika#csak szex és más semmi#dobó kata#schell judit#csányi sándor#kaland#dwayne "the rock" johnson#az amazonas kincse#szenvedélyek viharában#brad pitt

Címlapról ajánljuk