CinemaKlub

Mit nézünk ma? - Vasárnap (06. 26.)

rtl.hurtl.hu

2016. június 26. 0:00

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Alice Csodaországban

 

Előzetesért kattints a képre!


Alice már felnőtt lány és akarata ellenére férjhez akarják adni. Szerencsére felbukkan régi jó barátja, a Fehér Nyúl és Alice visszatér Csodaországba. Ám Csodaország már nem olyan, mint régen. A világot a zsarnok Vörös Királynő uralja, míg a Fehér Királynőre és szerelmére, a Kalaposra  rabság vár. Alice a segítségükre siet, és ezzel magát is veszélybe sodorja.

Mikor?
RTL Klub 19:55

Arthur, a legjobb parti

 

Előzetesért kattints a képre!


Mesés örökség vár Arthurra, az iszákos playboyra. Ám ahhoz, hogy hozzájusson, változtatnia kell semmirekellő életmódján. Anyja, Vivienne ugyanis ultimátumot ad neki. Választhat, vagy feleségül veszi Susant, vagy nincstelenül mehet, amerre lát. Arthur persze minden trükköt megpróbál, végül találkozása az idegenvezető Naomival, mindent megváltoztat.

Mikor?
RTL Klub 22:00

A Thomas Crown ügy

 

Előzetesért kattints a képre!


Thomas Crownt a saját képességei tették milliomossá, mindent megvehet, amit akar, és a nők nem tudnak ellenállni neki. Thomas Crown számára már semmi sem jelent kihívást. Amikor a világ egyik leghíresebb múzeumában megszólal a riasztó, és valaki kisétál az épületből Monet egyik felbecsülhetetlen értékű festményével, Crown az utolsó, akit a New York-i rendőrség gyanúsítana. Ám egyvalaki mégis gyanút fog, Catherine Banning, a briliáns nyomozónő, akit arra béreltek fel, hogy visszaszerezze a festményt - bármi áron. Catherine legalább annyira szereti az üldözést, mint a férfi, és beleveti magát a játékba. Crown megtalálta a kihívást. Mindketten a játékért élnek, de csak egyikük nyerhet.

Mikor?
RTLII 18:50

Szemfényvesztők

 


A világ négy legjobb illuzionistája Merritt  és Atlas vezetésével nyilvános show-műsorban kirabolja az egyik párizsi bankot, méghozzá nem is akárhogyan! A műsorszámuk végeztével a közönség sorai közé szórják a megszerzett pénzt. Az FBI nyomozója, Dylan és a mellé rendelt francia nyomozónő, Alma  értetlenül állnak az agyafúrt attrakció előtt, ezért Thaddeushoz fordulnak segítségért, aki a bűvészmutatványok leleplezéséből él. Amikor a bűvészek többször is átejtik az FBI-t, majd mecénásukat, a milliárdos Tresslert is kifosztják, megkezdődik a hajtóvadászat.

Mikor?
Cool 18:55

Szupercella

 


A legendás Ray Breslin a börtönök biztonságát teszteli, és eddig mindig sikerrel járt. A szervezet nagy összegű megbízást kap a CIA-től. Ezúttal az ultrabiztonságos, Sírkő nevű szuperbörtön rendszerét kell tesztelni azzal a feltétellel, hogy semmilyen külső segítségre nem számíthat. Breslin vállalja, ám életében először szembesül a feladat reménytelenségével. A börtönben összebarátkozik Rottmayerrel, és meggyőzi, hogy vegyen részt merész tervének kivitelezésben. A nagy szökéshez azonban szükségük van Dr. Kyrie segítségére is.

Mikor?
Film+ 21:05

#CinemaKlub#Filmek#ajánló#kaland#vígjáték#akció#romantika#johnny depp#anne hathaway#helen mirren#russel brand#sylvester stallone#arnold schwarzenegger#szemfényvesztők#mark ruffalo

Címlapról ajánljuk