CinemaKlub

Mit nézünk ma? - Szerda (06. 22.)

rtl.hurtl.hu

2016. június 22. 0:00

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Jumanji

 

Előzetesért kattints a képre!


A 12 éves Alan felfedezi a díszes Jumanji-táblát, s amikor Sarah-val leülnek játszani, Alan hirtelen eltűnik és a Jumanji dzsungelbirodalmában találja magát. Nem is tud visszatérni, mert a kislány túlságosan rémült, hogy befejezze a játékot. Csak akkor kerülhet ki a csapdából, ha valaki meghatározott számot dob. Ez azonban 26 évig nem fordul elő, így Alan az esőerdő foglya marad mindaddig, míg két másik gyerek, Judy és Peter újra nem kezdi a játékot. Ám kiderül, csak akkor szabadulhat, ha a két gyerek megtalálja a felnőtt Sarah-t, különben veszélybe kerül a házuk, a környék és egész városuk.

Mikor?
RTLII 18:00

Csapda

 


Az üzletember John Matthewst letaglózza a hír, hogy 18 éves fiára, Jasonre minimum tíz esztendei, kötelezően letöltendő börtönbüntetés vár. A fiút olyan csomaggal a kezében kapták el, amit a barátjától vett át, és amiben tudtán kívül kábítószer volt. Amikor Jason elutasítja az ambiciózus államügyész ajánlatát, hogy büntetése enyhítéséért cserébe mártson be valakit, John megkéri Keeghant, hogy inkább hadd épüljön be ő a drogkartellbe. Az elkeseredett apa beszivárog Malik bandájába, ám miközben fiát próbálja megmenteni, bajba sodor egy másik ártatlan embert. Amikor váratlanul leleplezi a mexikói drogkereskedelem nagykutyáját, a már amúgy is veszélyes játszma tétje még nagyobb lesz.

Mikor?
Film+ 20:45

#CinemaKlub#Filmek#ajánló#kaland#jumanji#robin williams#akció#susan sarandon#dwayne johnson#csapda

Címlapról ajánljuk