CinemaKlub

Mit nézünk ma? - Vasárnap (06. 19.)

rtl.hurtl.hu

2016. június 19. 0:00

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

A hang ereje

 

Előzetesért kattints a képre!


Paul gyerekkora óta operaáriákat énekel, és ezért cserébe társai gyakran megverik. Ez nem veszi el a kedvét, annak ellenére, hogy kohómunkás apja, Colm is a verekedőknek ad igazat. Nagy álma teljesül, amikor Pavarotti előtt énekelhet, ám csúfos kudarcot vall. Barátnője, Julz azonban kiáll mellette és rábeszéli az országos tehetségkutató versenyre.

Mikor?
RTL Klub 21:55

Bolondok aranya

 

Előzetesért kattints a képre!

Ben a világ legpechesebb, de legsármosabb kincsvadásza, akit a felesége, Tess faképnél hagy, miután belefáradt a nyolc évnyi értelmetlen hajszába a Királynő Hozományaként elhíresült kincs után. A szakítás után Tess fedélzetmester lesz egy luxusjachton. Ugyanekkor Ben biztos nyomra bukkan. Jobb híján fellopódzik Tess új munkahelyére és megpróbálja rávenni Nigel Honeycutt-tot, az unatkozó iparmágnást, hogy együtt induljanak kincsvadászatra. Azt azonban nem köti az orrára, hogy nemcsak ők pályáznak a kincsre.

Mikor?
RTLII 18:50

Transzcendens

 


Dr. Will Caster a mesterséges intelligencia legelismertebb szakértője ötvözi a világ összes tudását az emberi érzelmek teljes skálájával. Kísérletei miatt egy radikális szervezet merényletet követ el ellene, aminek következtében Caster az általa kifejlesztett gép tesztalanyává válik. Caster felesége, Evelyn, és legjobb barátja, Max úgy döntenek, hogy a haldokló Will tudatát feltöltik a gépbe. A következményekre azonban senki sem számít.

Mikor?
Cool 18:50

Fertőzés

 


Beth Emhoff rosszul lesz, miután hazatért hongkongi útjáról. Két nappal később meghal, és az orvosok nem tudják megmondani a férjnek, hogy mi okozta a halálát. Hamarosan a világ minden részén elszaporodnak a megbetegedések, végül kitör a globális járvány. Ellis Cheever vezetésével megpróbálják megfejteni a vírus kódját, ám hamarosan legnagyobb segítsége, Erin is megfertőződik.

Mikor?
Film+ 23:00

#CinemaKlub#Filmek#ajánló#vígjáték#kaland#dráma#james corden#kate hudson#matthew mccounaghey#transzcendens#johnny depp#matt demon

Címlapról ajánljuk