CinemaKlub

Mit nézünk ma? - Csütörtök (06. 16.)

rtl.hurtl.hu

2016. június 16. 0:00

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Scooby-Doo és a tavi szörny átka

 

Előzetesért kattints a képre!


Diána, Vilma, Fred, Bozont és Scooby nyári munkát vállalnak egy golfklubban, ahol azonban különös dolgok történnek. Újabb rejtély vet árnyékot a helyre, ráadásul Bozont belehabarodik Vilmába. Pedig a csapatnak nem kis kihívásnak kell eleget tennie, ha meg akarják oldani a a tavi szörny átkát.

Mikor?
RTLII 18:00

Veszélyzóna

 


Damien Collier, a detroiti rendőr megbízatást kap, hogy épüljön be egy bandába. Az akcióhoz társat is kap maga mellé Lino személyében, aki a sittet is megjárta már, és otthonosan mozog a szabadlábon lévő bűnözők között is. A furcsa páros megpróbálja kimenekíteni Lino barátnőjét egy drogbáró karmai közül, aki aljas tervet eszelt ki a város elpusztítására.

Mikor?
Film+ 19:00

Skalpvadászat

 


Viktor, a kegyetlen maffiavezér meggyilkolja Nick Cassidy New York-i nyomozó családját. Nick bosszút esküszik, és Ázsiába utazva követi Viktort. Thaiföldön Tony, egy helyi nyomozó segítségével készül a végső leszámolásra.

Mikor?
Film+ 21:00

#CinemaKlub#Filmek#ajánló#vígjáték#kaland#akció#veszélyzóna#paul walker#dolph lundgren

Címlapról ajánljuk