CinemaKlub

Mit nézünk ma? - Szerda (06. 15.)

rtl.hurtl.hu

2016. június 15. 0:00

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Scooby-Doo - Az első rejtély!

 

Előzetesért kattints a képre!


A legendás ötösfogat, a Rejtély Rt. detektívjei nyomozni kezdenek. A két ballábas Bozont, a lépten-nyomon bajba kerülő Daphne, a társaság eszének számító Vilma, a csapat önjelölt vezetője, Fred, no meg Scooby-Doo, a világ leggyávább dán dogja szörnyvadászatra adják a fejüket. Az egész egy rossz viccel kezdődik, melynek következményeként az ártatlanul megvádolt Fredéket felfüggesztik a középiskolából. Megszületik az elhatározás, a rejtélyt megfejtve tisztára mossák a nevüket.

Mikor?
RTLII 18:00

A másik én

 


Erica Bain tökéletesnek hitt élete egy pillanat alatt darabokra hullik, amikor a vőlegényével hazafelé tartva megtámadják őket. A férfi meghal, Erica súlyosan megsebesül. A nő képtelen beletörődni a veszteségbe, bosszúra szomjazik. Éjszakánként egyedül járja a nagyváros utcáit. A bűnöst keresi, hogy igazságot szolgáltasson. Véres akciói felkavarják a várost. Sokan hősnek tartják az ismeretlen igazságosztót, de a sokat megélt rendőr, Mercer nyomozó másképp gondolja. Erica választás elé kerül. Mielőtt a felügyelő elkapja, el kell döntenie, mi a fontosabb: a bosszú vagy az igazság.

Mikor?
Film+ 23:00

#CinemaKlub#Filmek#ajánló#vígjáték#kaland#thriller#akció#jodie foster

Címlapról ajánljuk