CinemaKlub

Mit nézünk ma? - Vasárnap (06. 05.)

rtl.hurtl.hu

2016. június 5. 0:00

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Utazás a rejtélyes szigetre

 

Előzetesért kattints a képre!


Az ifjú Sean Anderson vészjelzéseket kap vállalkozó kedvű nagyapjától, Alexandertől egy titokzatos szigetről. Az egyetlen baj csak az, hogy a térkép szerint az a sziget nem létezik. Sean azonnal útnak indul mostohaapja, Hank minden tiltakozása ellenére, aki végül kénytelen Seannal tartani. A hihetetlen kalandba belekeveredik a világ legrozogább gépével rendelkező pilóta, Gabato és szemrevaló lánya, Kailani is.

Mikor?
RTL Klub 19:55

Jack és Jill

 

Előzetesért kattints a képre!


A reklámszakember Jack  elégedett az életével, mert gyönyörű felesége és nagyszerű gyerekei vannak, sikeres a munkájában és egy pazar házban laknak, amely a békesség és a nyugalom színtere. Ám minden évben, hálaadás napján beüt a ménkő, amikor is látogatóba érkezik hozzájuk Jack ikertestvére, Jill. Jillt egyszerűen képtelenség kibírni, hisztis, akaratos és kiszámíthatatlan nőszemély. Látogatása idejére a ház és a kert háborús övezetté válik, ahol az ellenfelek semmilyen eszköztől sem riadnak vissza, csakhogy betartsanak a másiknak.

Mikor?
RTLII 19:00

Red

 


Frank, Joe, Marvin és Victoria egykor a CIA legjobb ügynökei voltak. Ismerik a szervezet minden titkos valamint kompromittáló anyagát, és most éppen emiatt válnak a CIA célpontjává. A visszavonult szuperkémeknek minden tudásukra szükségük van, hogy profi csapatként egy lépéssel üldözőik előtt járjanak, megpróbáljanak életben maradni a folyamatos merényletek közben és rájönni, hogy vajon melyik információ az, amely miatt egykori munkaadóik a legkülönfélébb módszerekkel megpróbálják hidegre tenni őket. Értelemszerűen nem egy hangulatos alaszkai kalandtúra akarják küldeni a csapatot. Frank és csapata úgy dönt, betörnek a CIA titkos központjába, és fényt derítenek azokra a titkokra és összeesküvésekre melyek miatt egyre többen akarják kinyírni őket.

Mikor?
Cool 21:15

Riddick

 


Riddicket egy kietlen, távoli bolygóra száműzik, amelyet vérszomjas ragadozók uralnak. A lények nem kímélnek senkit és semmit, minden, ami mozog zsákmány számukra. Riddick egyetlen esélye a túlélésre, ha vészjelzést ad le a zsoldosoknak, akik már tíz éve vadásznak rá. A bolygóra kettő különítmény érkezik, csupa veszélyes és kegyetlen fejvadász. Mindegyikük célja az, hogy elkapják Riddicket. Közben egy pusztító vihar közeledik, a ragadozók az emberek nyomában járnak, az idő egyre fogy.

Mikor?
Film+ 21:15

#CinemaKlub#Filmek#ajánló#kaland#vígjáték#akció#utazás a rejtélyes szigetre#red#riddick#michael caine#vanessa hudgens#bruce willis#morgan freeman#vin diesel#dwayne

Címlapról ajánljuk