CinemaKlub

Mit nézünk ma? - Szombat (06. 04.)

rtl.hurtl.hu

2016. június 4. 0:00

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Tan-túra

 


Melanie Porter a legmenőbb egyetemre készül, hogy ügyvédnő lehessen, és sikerében senki sem állíthatja meg. Senki, kivéve apja, a rendőrfőnök, aki a szomszédban lévő egyetemnél messzebbre nem szeretné engedni agyonféltett lányát. A két álláspont hamarosan összecsap, és látszólag Melanie győz. A leányálom azonban rémálommá válik, amikor apuci gyanúsan segítőkésszé válik. A csajos bulinak induló túrából apás autókázás lesz, melynek során olyan kanyarokat is be kell venni, amik nincsenek a térképen.

Mikor?
RTL Klub 20:00

Hasonmás

 

Előzetesért kattints a képre!


Az emberek tökéletes biztonságban és kényelemben élnek. Helyettük ugyanis saját, tökéletes robot hasonmásaik végzik el a mindennapi teendőket. A tökéletesnek hitt rendszer azonban váratlanul megbomlik, amikor megölnek néhány felhasználót. Greer FBI-ügynökre vár a feladat, hogy kinyomozza, mi történt. Minél többet megtud az ügyről, annál meglepőbb dolgokra bukkan. A fenyegető összeesküvés leleplezése érdekében a hasonmása helyett kénytelen személyesen végezni a nyomozást, ami új veszélyek elé állítja a robotok között.

Mikor?
RTL Klub 21:35

Séta a napfényben

 

Előzetesért kattints a képre!


A forróvérű Maddie öt hetes ismeretség után egy kis olasz faluban készül kimondani a boldogító igent Rafnak, minden nő férfiideáljának. A viharosan gyors eseményre meghívják Maddie nővérét, Taylort (Hanna Arterton) is, aki összeomlik, amikor rájön, hogy a vőlegény nem más, mint élete egyetlen szerelme. Raf és Taylor három évvel korábban egy rövid nyári románc erejéig már egymásra találtak, ám Taylor annak idején inkább a karrierjét választotta.

Mikor?
RTLII 23:45

#CinemaKlub#Filmek#ajánló#vígjáték#akció#musical#martin lawrence#bruce willis#leona lewis

Címlapról ajánljuk