CinemaKlub

Mit nézünk ma? - Péntek (06. 03.)

rtl.hurtl.hu

2016. június 3. 0:00

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Hudson Hawk - Egy mestertolvaj aranyat ér

 


Eddie Hawkins, a Hudson Hawk néven közismert tolvajkirály tízévi börtönbüntetése letöltése után úgy dönt, végleg szakít a múltjával. A multimilliomos Mayflower házaspár azonban igyekszik megakadályozni a tisztes visszavonulást, mert szükségük van egy profira, hogy megszerezzen számukra három páratlan műkincset. Hawk kénytelen elvállalni a megbízatást, mert megfenyegetik, hogy ha nemet mond, meggyilkolják a legjobb barátját. Elindul tehát kalandos útjára, miközben mit sem sejt arról, hogy a keresett kincsek nem pusztán művészettörténeti szempontból jelentősek. A helyzetet csak tovább bonyolítja, hogy Hawk találkozik a misztikus szépségű Anna Baraglival, akinek egyszerűen nem tud ellenállni.

Mikor?
Film+ 19:00

A pap - Háború a vámpírok ellen

 


Az egyház vezetésével az emberek győzelmet arattak a vámpírok felett. A vérszívókat rezervátumba kényszerítették, míg az emberek a védett városban húzzák meg magukat. A Jerikóban élő katonapap megtudja, hogy egy vámpírhorda lemészárolta a határvidéken élő testvérét és feleségét, a lányukat pedig elrabolta. Felettesei tiltása ellenére a Pap az unokahúga után indul. Vele tart Lucy szerelme, egy határvidéki seriff, és a különleges képességekkel megáldott katonapapnő. Sietniük kell, meg kell találniuk a lányt, mielőtt a vámpírok megfertőznék.

Mikor?
Film+ 21:00

A szobatárs

 


Sara Iowa államból érkezett Los Angelesbe. Alig várja, hogy elkezdődjön az egyetem, és megismerje a nagyvárost. Találkozik a kollégiumi szobatársával, Rebeccával. A gazdag pasadenai lány a szárnyai alá veszi, megmutatja neki a várost, megosztja vele a ruháit. Sara hamarosan másokkal is összebarátkozik, ami, úgy tűnik, rosszul esik Rebeccának. Miután összejön a jóképű Stephennel, egyre kevesebb időt tölt a lakótársával. Rebecca egyre nehezebben viseli mindezt, és Sara gyanakodni kezd, hogy a szobatársa talán mégsem az a bájos, kedves lány, mint akit megismert.

Mikor?
Cool 22:55

#CinemaKlub#Filmek#ajánló#akció#thriller#vígjáték#bruce willis#leighton meester

Címlapról ajánljuk