CinemaKlub

Nem csak a nagyok menthetik meg a világot!

Jenei BrigittaJenei Brigitta

2016. május 23. 9:00

Volt itt már gasztro hét, a mozihősök is a fókuszba kerültek, most viszont a kicsiké és a meséké a főszerep. A gyereknap közeledtével az RTLII-n eluralkodik a cukiság: édes mesékkel és apró hőseikkel tölthetjük a hétköznap estéinket.

Hiába ragadja el az embereket egy idő után a felnőtt lét, mindannyiunkban ott lakozik – mélyebben vagy sem – az igazi gyerek, aki 30, 40, 50 évesen is szívesen rötyög egy-egy mese láttán és hagyja, hogy a könnyed történetek egy kis élettel töltsék fel.

Ezen a héten pedig ajánlott lesz ezt az énünket előtérbe helyezni, hiszen esténként elengedhetjük a fantáziánkat, új világokba utazhatunk, olyan lényekkel találkozhatunk, akikre nem is számítottunk volna és igazából a lehetetlen, mint fogalom, megszűnik létezni. Felkészültetek?

Jöjjön hát a mesehősök hete az RTLII-n!

Először kedden merülhetünk el újra a gasztronómia világában, persze egy picit másképp, mint legutóbb, hiszen most nemcsak a fine dining jegyében találkozhatunk a guszta ételekkel. Itt az égből is kaja potyog majd 18 óra után! A Derült égből fasírt érkezik ugyanis, melyben egy elszánt tudós, Flint Lockwood feltalálja azt a gépet, ami sokunk álma volt már sóvárgós hajnalokon.

Ezek után, szerdán már bőven magunk mögött hagyjuk az ételek világát és az állatok kalandjai felé vesszük az irányt. Az őrzők legendája ugyanis a baglyok titokzatos világáról és annak őrzőiről szól, és persze egy pöttöm kis szárnyasról, aki mer nagyot álmodni és küzdeni. érte

Csütörtökön egy picit ünnepi hangulatba kerülünk, és bekukkantunk Télapóhoz és a szorgos manóihoz is. Vajon mi megy végbe egyetlen karácsonyi éjszaka alatt, miközben minden gyereknek ajándékokat reptet? A Karácsony Artúrban kiderül 18 órakor!

Vasárnap este pedig Tapsi Hapsiékkal és Branden Fraserrel bulizunk egyet a Bolondos Dallamok második részében.

Itt már csak a képzelet szabhat határokat nekünk és a hihetetlen kalandjainknak. A mesék felszabadítanak, a gyerekek pedig még tudják azt, amit a felnőttek hajlamosak elfelejteni: az élet akkor igazán izgalmas, ha nem félünk próbára tenni magunkat!

És ha már a kihívásoknál és az apróságoknál tartunk, nem feledkezhetünk meg róla, hogy az RTLII-n újra megindult a junior hősök kutatása, pontosabban a következő junior Konyhafőnök keresése! Ha a főzés a szenvedélyed, és részt vennél a műsorban, akkor ne habozz és jelentkezz!

#CinemaKlub#gyereknap#rtlii#konyhafőnök junior

Címlapról ajánljuk