CinemaKlub

Mit nézünk ma? - Hétfő (05. 16.)

rtl.hurtl.hu

2016. május 16. 0:00

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Micsoda nő!

 


A jóképű és sikeres Edward Lewis üzleti ügyben Los Angelesben tartózkodik, amikor egyik este szórakozásképpen felcsípi az utcán sétáló csinos, de kezdő örömlányt, Viviant. Az este kellemesen telik, s másnap a férfi különös ajánlatot tesz a nőnek: megkéri, vegye át partnere szerepét egy igen fontos üzleti héten. Viviannek tetszik az ajánlat, bár gyakran nehéz feladatok elé kerül, ám varázslatos természetességgel és különös megérzéseivel oldja meg a kihívásokat. A különleges és izgalmas lánynak még végül a jégszívű üzletember sem állhat ellen.

Mikor?
Cool 20:40

A túlélő

 


2005-ben az amerikai haditengerészet megindította a Vörös Szárnyak Hadműveletet. Az akció célja az volt, hogy felkutassák és likvidálják az afganisztáni hegyek között rejtőző tálib vezért. A bevetés azonban nem várt fordulatot vesz. A négy fős kommandós osztag csakhamar harapófogóban találja magát, körbevéve egy egész sereg tálib fegyveressel, reménytelenül elvágva a segítségtől.

Mikor?
Film+ 21:00

#CinemaKlub#ajánló#Filmek#romantika#akció#kalandfilm#julia roberts#richard gere#Micsoda nő#mark wahlberg

Címlapról ajánljuk