CinemaKlub

Mit nézünk ma? - Vasárnap (05. 15.)

rtl.hurtl.hu

2016. május 15. 0:00

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Noé

 


Isten figyelmezteti Noét a közelgő özönvízre, mellyel megtisztítja a Földet a bűntől. Noé és családja a bukott angyalokból lett kőóriások segítségével bárkát épít, és hamarosan özönleni kezdenek az állatok. Ám a gonosz Tubálkain időközben sereget gyűjt, és csak arra vár, hogy eleredjen az eső. Ráadásul Noé kisebbik fia, Hám titokban ígéretet kap Tubálkaintól, hogy Ilához hasonló feleséget kap, ha mellé áll.

Mikor?
RTL Klub 19:50

Terminátor - Megváltás

 


2003-ban, a kivégzése előtt Marcus Wright hozzájárul ahhoz, hogy a testét tudományos célokra felhasználhassák. Tizenöt esztendővel később atomháború pusztítja el a Földet. A védelmi célra kifejlesztett SkyNet számítógép az irányítása alatt lévő robotokkal totális háborút indított a túlélők ellen. Az ellenállás egyik vezetője, John Connor, akinek az életét egy különös idegen, Marcus Wright érkezése kavarja fel. Mindketten hasonló utat járnak be, melynek végén eljutnak a SkyNet központjába. Együtt néznek szembe a borzasztó titokkal, amely az emberiség teljes pusztulásához vezethet.

Mikor?
Film+ 21:25

#CinemaKlub#ajánlók#Filmek#kaland#akció#noé#russel crowe#emma watson#terminátor#arnold schwarzenegger#christian bale

Címlapról ajánljuk