CinemaKlub

Mit nézünk ma? - Csütörtök (05. 12.)

rtl.hurtl.hu

2016. május 12. 0:00

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

RTLII Premier

Az élet ízei

 


A dél-francia kisvárosban Madam Mallory éttermének, az előkelő Le Saule Pleureur-nek nem akad párja. Az egyszerű ételek is kifinomult fogássá változnak a keze alatt, amivel vendégeit teljesen megbabonázza. De a tökéletes recepthez mindig kell egy izgalmas hozzávaló. És ez most az egzotikus Indiából érkezik. Egyik napról a másikra toppan be a csendes városkába a Kaddam család, akik nem kisebb tervvel állnak elő, mint hogy megnyitják indiai éttermüket szemben a francia gasztrocsodával.

Mikor?
RTLII 17:40

 

Sötét hullám

 


Kate kiváló cápaszakértő volt. Ám mióta az egyik merülésen tészt vevő búvár a tengeri ragadozók áldozata lett, képtelen újra merülni. Mikor a bank már a hajóját is le akarja foglalni, kénytelen meggondolni magát. Elfogadja barátja, Jeff ajánlatát, amely szerint egy izgalmakra vágyó milliomossal együtt ketrec nélkül kell a cápáktól hemzsegő vízbe merülnie.

Mikor?
Film+ 23:15

#CinemaKlub#ajánló#Filmek#romantika#kaland#helen mirren#halle berry

Címlapról ajánljuk