CinemaKlub

Mit nézünk ma? - Vasárnap (05. 08.)

rtl.hurtl.hu

2016. május 8. 0:00

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

A lázadó

 


Tris szövetségeseket és válaszokat keres a futurisztikus Chicago romjai között. Négyessel együtt megpróbálnak szövetséget létrehozni az elkülönült csoportok között, hogy megdöntsék a hataloméhes diktátor, Jeanine hatalmát. Amikor a Csoport nélküliek vezetője csőbe húzza őket, rá kell jönniük, hogy senkire sem számíthatnak. Tris mindent kockára tesz, és úgy dönt, kideríti, hogy anyja milyen titok miatt áldozta fel életét és miért vadászik rá Jeanine. Trisnek lehetetlen feladatok sorával kell szembeszállnia, hogy feltárja a világot megmentő igazságot.
 

Mikor?
RTL Klub 19:50

Ízek, imák, szerelmek

 


Liznek mindene megvan, amiről csak egy nő álmodhat, ám ő mégis boldogtalan. Valami másra vágyik, de maga sem tudja pontosan, mire. Elköltözik otthonról, elválik a férjétől, Steventől (Billy Crudup), és viszonyt kezd egy nála jóval fiatalabb színésszel, Daviddel. Azonban igazából úgy érzi, levegőváltozásra van szüksége, ezért világ körüli útra indul. Olaszországban felfedezi az élet örömeit, Indiában a szellemét és a lelkét ápolja, mígnem Bali szigetén megtalálja a belső egyensúlyát. Ráadásul találkozik Felipével, a bohém brazillal.

Mikor?
RTLII 18:10

Holnapután

 


Jack Hall klimatológus arra a következtetésre jut, hogy a globális felmelegedés katasztrofális változást idézhet elő a Föld éghajlatában. Tájékoztatja az illetékeseket a veszélyről, ám még a saját fia, Sam sem hisz neki. Ám amikor sziget nagyságú jégtömb válik le a Déli-sark jégtáblájából, mindenki számára nyilvánvalóvá válik, hogy menekülni kell. De a folyamat drámai gyorsasággal, katasztrofális időjárási viszonyokat okoz a bolygó különböző pontjain. Hihetetlen erősségű földrengés rázza meg Tokiót, Új-Delhi megbénul a rázúduló hótömegtől, Los Angelesen pedig tornádó söpör végig. Mindez nyitánya az új jégkorszaknak.

Mikor?
Film+ 21:00

 

COOL Premier

A következő három nap

 


John Brennan és felesége, Lara tökéletes házasságban élnek. Életük azonban váratlanul összeomlik, amikor az asszonyt a rendőrség letartóztatja egy gyilkosság gyanúsítottjaként. John minden törvényes eszközt bevet, hogy bebizonyítsa felesége ártatlanságát, de hiába, a bíróság húsz évre ítéli a nőt. Az ítélethirdetés után Lara öngyilkosságot kísérel meg a börtönben, ezért John úgy dönt, hogy kiszabadítja feleségét. Az aprólékos munkával kidolgozott szökés kivitelezése szinte lehetetlennek tűnik. Elég egyetlen hiba, és mindannyian a börtönben végzik.

Mikor?
Cool 20:45

#CinemaKlub#Filmek#ajánló#kaland#akció#romantika#a lázadó#ízek imák szerelmek#katasztrófa#a következő három nap#julia roberts#russel crowe#shailene woodley

Címlapról ajánljuk