CinemaKlub

Mit nézünk ma? - Péntek (05. 06.)

rtl.hurtl.hu

2016. május 6. 0:00

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

COOL Premier

Az éhezők viadala: A kiválasztott 1. rész

 

Miután Katniss Everdeen másodszor is túlélte az éhezők viadalát, új életet kell kezdenie a 13. körzetben. Bár nehezen dolgozza fel korábbi otthona és Peeta elvesztését, hamarosan új, minden eddiginél fontosabb döntés meghozatalára kényszerül. A lázadók immár nyílt felkelést indítottak a Kapitólium zsarnoksága ellen, melyhez egyre több körzet csatlakozik. Katniss a forradalom vezéralakjaként reményt adhat nekik, és épp ez az, amire Snow elnök is számít. Hamarosan mindenki számára nyilvánvalóvá válik Snow ördögi terve.

Mikor?
Cool 21:10

 

Légió

 

Isten Gábriel arkangyal vezetésével leküldi a Földre az angyalok légióját, hogy pusztítsák el az emberi fajt. A mennybéli sereg azonban nem várt ellenállásba ütközik. Az emberiség egyetlen reménysége az új-mexikói sivatag egyik pihenőhelyén dolgozó, illetve veszteglő néhány emberben van, akik akaratlanul is az apokalipszis frontvonalában találják magukat. Szerencsére Mihály arkangyal a segítségükre siet. Hamarosan kiderül, hogy feladatuk a várandós pincérnő védelme, aki az új Megváltót, az emberiség utolsó reményét hordja a szíve alatt.

Mikor?
Film+ 21:10

#CinemaKlub#Filmek#ajánló#kaland#akció#Légió#az éhezők viadala#jennifer lawrence#paul bettany

Címlapról ajánljuk