CinemaKlub

Russel Crowe is csatlakozhat a Múmiához!

rtl.hurtl.hu

2016. május 5. 14:15

Egy ideje már tudjuk, hogy a Universal is egy saját hős csapatot építget magának, melyből az első film a Múmia lesz, ráadásul Tom Cruise főszereplésével. Most azonban úgy tűnik, újabb nagy név csatlakozott a projekthez.

Ha igazak a hírek, akkor a legközelebb a Rendes fickókban szereplő, Oscar-díjas színész is szerepelni fog Tom Cruise mellett a legújabb szörny filmben, ráadásul ő alakíthatja majd Dr. Jekyll-t és Mr. Hyde-ot.

Ha sikerül megkötnie a szerződést a stúdióval, akkor első önálló filmje előtt, már a Múmiában cameózhat egyet a meggyötört orvos szerepében, aki időnként őrült vademberré változik.

Az azonban, hogy már tárgyalnak a szerepről, még nem sokat jelent, hiszen rengetegen kibuktak már ezen a ponton: Tom Hardy és Javier Bardem is ekkor estek ki az esélyesek közül. Valószínűleg a Universal mindent megtesz, hogy Crowe-val megegyezhessenek, hiszen a film forgatása már javában zajlik Londonban.


A történet a jelenidőben játszódik majd, amelyben Cruise egy különleges ügynököt alakít, mellette pedig feltűnik még Sofia Boutella, Annabelle Wallis és Jake Johnson is.

Persze egyáltalán nem kicsiben gondolkoznak a készítők, hiszen eleve 6 szörnnyel számolnak, akik mindannyian megkapják majd az önálló mozijukat. Sőt a Bosszúállókhoz hasonlóan egy nagy közös buliba is bedobják majd őket. Az ikonikus karakterek közül még a Láthatatlan Embert ismerjük, akit Johnny Depp kelt majd életre!

Ti várjátok a Cruise-féle Múmiát?

Forrás: The Hollywood Reporter
Képek: Tumblr

#CinemaKlub#russel crowe#múmia#tom cruise

Címlapról ajánljuk