CinemaKlub

Mit nézünk ma? - Csütörtök (05. 05.)

rtl.hurtl.hu

2016. május 5. 0:00

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

RTLII Premier

Borotvaélen

 


Nick Cassidyt, az exzsarut 25 év börtönre ítélik, miután eltűnt az a méregdrága gyémánt, amelynek biztonságos szállításáért ő felelt. Amikor a gyémánt tulajdonosa, David Englander felveszi a hatalmas kártérítési díjat, Nick megszökik. Nem sokkal később egy manhattani szálloda tetejéről készül leugrani. Lydia Mercer tárgyaló nem is sejti, hogy az öngyilkossági kísérlet csak a figyelem elterelésére szolgál, amíg a városban a valaha volt legnagyobb gyémántrablást követik el.

Mikor?
RTLII 18:00

FILM+ Premier

Gunman

 


Terrier a kormány bérgyilkosa volt, akit most megpróbálnak eltenni láb alól. Veszélyes macska-egér játék veszi kezdetét Afrika dzsungeleitől London utcáin át a nyüzsgő Barcelonáig. Ám Terriernek rá kell jönnie, hogy nem ő az egyetlen, aki célponttá vált. Meg kell védenie a gyönyörű Annie-t, akit évekkel korábban elhagyott. Ennek csak egyetlen módja van: le kell számolnia azokkal, akik holtan akarják látni Annie-t és őt.

Mikor?
Film+ 21:00

#CinemaKlub#Filmek#ajánló#akció#kaland#dráma#sam worthington#elizabeth banks#sean penn

Címlapról ajánljuk