CinemaKlub

Blake Lively több mint a szőke fürtjei és a csinos pofija

rtl.hurtl.hu

2016. május 5. 13:00

A színésznő már többször is bizonyította, milyen vagány, ám ezúttal túltett mindenen, The Shallows című filmjében hátborzongató dolgokra képes a túlélésért!

Ígéretesnek tűnik Lively legújabb munkája:  már a film előzetesét látva is kiver bennünket a víz, kíváncsian várjuk mi lesz, ha az egész történetet látjuk!

A The Shallows kicsit hasonlít a Cápa című filmhez: a sztorija szerint egy csinos szörfös lány elkeveredik a biztonságos zátonytól, a tökéletes hullámok keresése közben. Így kerül egy helyre, amit csupán csak Paradicsomnak neveznek, azonban ez a mesés hely több mint egy napsütéses szörfparadicsom, kiderül ugyanis, hogy valami a vízben emberekre vadászik!

A fiatal lány (Blake Lively), azonban felveszi a harcot és megpróbál elmenekülni a pokollá vált helyről!

Ehhez, bizony nem kis teljesítményre volt szüksége a színésznőnek, de nagy szerencséjére egy igazi akcióhős állt mögötte Ryan Reynolds (Deadpool) személyében!

“A férjem éppen a Buried filmet forgatta és mikor láttam, hogy milyen nehéz volt számára, ugyanakkor mennyire kielégítő is, én is ki akartam próbálni magam és éppen ezért akartam ennyire elvállalni ezt a filmet. Rémísztő volt és a legveszélyesebb dolog, amit valaha tettem, de arra gondoltam, meg kell csinálnom és meg is tudom csinálni!”

A színésznő végül nagyon élvezte a forgatást, erről árulkodnak a közösségi oldalán megosztott képei is:

"Nem támadott meg cápa, ugyanis az határozottan befolyásolta volna a 2015-ös évemet és az egyensúlyomat! U.I.: Csodás érzés, hogy nem estem le a szikláról, emiatt a kép miatt!"

Ha cápa nem is, egy medúza állítólag megtámadta a színésznőt, amiről szerencsére kiderült, hogy csupán Lively viccelte meg követőit:

 

"Thunderstruck. Jellyfish struck. Love struck."

Egyébként az alkotást a horrorfilmek veteránja, Jaume Collet-Serra (Non-Stop, Viasztestek) jegyzi, akinek zsinórban ez a hetedik hátborzongató témájú filmje.

Azt, hogy Lively megmenekül-e vagy csinos ebéd lesz-e belőle, már idén júniusban megtudhatjuk!

 

Forrás: Nylon.com, EW.com
Képek: Tumblr
, Instagram
 

#CinemaKlub#kaland#akció#thriller#cápa#blake lively

Címlapról ajánljuk