CinemaKlub

Mit nézünk ma? - Vasárnap (04. 24.)

rtl.hurtl.hu

2016. április 24. 0:00

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Amerika Kapitány: Az első bosszúálló

 

Javában dúl a második világháború. A lelkes és mindenre elszánt ifjú, Steve Rogers is jelentkezik a hadseregbe, ám a gyenge fizikuma miatt eltanácsolják. Ezért örömmel jelentkezik a titkos katonai kísérleti programba, melynek keretében szuper katonát csinálnak belőle. Az izomkolosszussá fejlődött Amerika Kapitány feladata megállítani a nácik titkos tudományos részlegét, a Hydrát, melyet a világuralmi törekvéseket dédelgető, rettegett Vörös Koponya vezet.

Mikor?
RTL Klub 19:50

 

Invázió

 

A Patriot űrsikló rejtélyes módon a földbe csapódik, és a roncs belsejéből idegen vírus szabadul ki, ami rohamos gyorsasággal fertőzi meg Amerika lakosságát. Carol Bennell pszichiáter és kollégája, Ben Driscoll  rájönnek, hogy a vírus alvásban aktiválódik, és teljesen kifordítja áldozatait emberi mivoltukból. Ahogy a vírus terjed, egyre kevesebb megbízható ember marad. Az álmossággal küszködve, Carol a fiát kutatja, aki talán a választ jelenti az invázió megfékezésére.

Mikor?
RTL Klub 22:10


RTLII Premier

Négyen egy gatyában 2

 

Három évvel később, a felnőtté válás küszöbén álló barátnők: Bridget, Tibby, Carmen és Lena  útjai most elválnak, mert más-más egyetemen kezdik meg tanulmányaikat. Természetesen ezúttal is fontos szerep jut a varázslatos, a viselőjének szerencsét hozó farmernadrágnak, amely körbejár közöttük. Segítségével megosztják egymással az egyetemista élményeiket, legyen az csalódás vagy szerelem.

Mikor?
RTLII 18:45


A Föld inváziója - Csata: Los Angeles

 

Egy tengerészgyalogos-egységet Nantz őrmester vezetésével Los Angeles-be vezényelnek ismeretlen küldetéssel. A katonáknak váratlanul szembe kell nézniük a különös ellenséggel. Az űrből jött lények a tenger felől érkeznek, és a partraszállás során válogatás nélkül mindenkit azonnal megölnek. A szakasz már csak annyit tehet, hogy kimenti az utolsó túlélőket. Totális háború veszi kezdetét, és úgy tűnik, a Földön élők, kivétel nélkül, mind elpusztulnak. A katonák mégis kitartanak a végsőkig. A kétségbeesett menekülés során felbukkan még egy szakasz, és vezetőjük, Elena új haditervet eszel ki. A menekülés helyett vadászni kezdenek, hogy megtalálják az ellenség gyenge pontját.

Mikor?
Cool 21:00

 

Jonah Hex

 

A fejvadász Jonah Hex fél arcát szörnyű sebhely torzítja. Az egykori konföderációs katona személyét valóságos legenda veszi körül. Azt mesélik róla, hogy túlélte a halálát, és nincs senki, aki gyorsabban rántana fegyvert nála. A férfi csak egy valakit enged közel magához, az elbűvölő Lilah-t, akit szintén a sötét múlt árnya kísért. Egy napon Hexet megkeresi az amerikai hadsereg, és alkut ajánl neki. Visszavonják a fejére kitűzött vérdíjat, és újra szabad ember lehet, ha hajlandó elfogni az ördöggel cimboráló Quentin Turnbullt.

Mikor?
Film+ 22:30

#CinemaKlub#ajánló#Filmek#kaland#romantika#képregény#akció#amerika kapitány#john malkovich#blake lively

Címlapról ajánljuk