CinemaKlub

Mit nézünk ma? - Péntek (04.15.)

rtl.hurtl.hu

2016. április 15. 0:00

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

A szökevény

 

A jó hírű Dr. Richard Kimble élete gyökeresen megváltozik, amikor feleségét holtan találja. Kimble hiába áll elő látszólag perdöntő bizonyítékkal, mint a gyilkosság első számú gyanúsítottját, perbe fogják, és halálra ítélik. Richardnak azonban sikerül megszöknie. Halálos menekülés veszi kezdetét, ahol a mindenre elszánt orvos nemcsak a sarkában loholó rendőrökkel és az FBI-különleges ügynökével, Gerarddal fut versenyt, de az igazsággal is. És ahogy közeledik a végkifejlet, úgy válik az igazság egyre hihetetlenebbé, sőt rettentővé…
 

Mikor?
Film+ 21:00

Elhajlási engedély

 

Rick és Fred jó barátok, mindketten régóta házasok. Szeretik a feleségüket, de ez nem jelenti azt, hogy ne néznének más nőkre. Egy idő után a két nejnek is feltűnik, hogy nem őket stírölik. Grace és Maggie sajátos módon próbálja leszoktatni őket erről. Egy hét kimenőt adnak férjeiknek, és az elhajlási engedély birtokában azt csinálnak, amit akarnak, nem kell számot adniuk semmiről. De ha letelik a hét, vissza kell térniük a hűséges párjaikhoz. Rick és Fred fejest ugrik a szabadságba, ám hamar megtapasztalják, hogy más az álmodozás, és más a valóság.

Mikor?
Cool 21:10

Diana

 

A film Lady Diana teljesen új arcát mutatja be. A film a magánemberre összpontosít, a nőre, akinek állandóan meg kellett küzdenie az őt zaklató sajtóval, és aki mégis képes volt kijátszani a médiát, titokban tartva a Dr. Khanhoz, a pakisztáni orvoshoz fűződő kapcsolatát. Diana távol a világtól, a szeretett férfi oldalán végre önmagára talált.

Mikor?
Cool 23:15

#CinemaKlub#ajánló#Filmek#akció#a szökevény#harrison ford#tommy lee jones#elhajlási engedély#vígjáték#owen wilson#Diana#naomi watts

Címlapról ajánljuk