CinemaKlub

Mit nézünk ma? - Vasárnap (04.10.)

rtl.hurtl.hu

2016. április 10. 0:00

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Legenda vagyok

 

Robert Neville a Földön az egyetlen emberi túlélő, akit nem fertőzött meg a gyilkos vírus. Mára ő New York utolsó lakója, s talán az egész világon nincs már rajta kívül ember. A pusztító járvány következtében azonban új faj jött létre. A mutánsok figyelik minden mozdulatát, éjjel-nappal vadásznak rá. Neville menekülés közben saját vérének felhasználásával próbálja előállítani a járvány ellenszerét. Sikerén az emberiség jövője múlik.

Mikor?
RTL 22:25


A Karib - tenger kalózai - Ismeretlen vizeken

 

Jack Sparrow kapitány és Barbarossa kapitány újra hajóra szállnak a gyönyörű, bajkeverő Angelica társaságában. A különc csapat az ifjúság forrását tűzi ki célul. Csakhogy ezt még eddig senkinek nem sikerült megtalálnia. Hamarosan arra is rá kell jönniük, hogy vetélytársaik is vannak a lehetetlen vállalkozásban. A hírhedt Feketeszakáll és boszorkányos lánya szintén a kincs után kutatnak.

Mikor?
RTL 19:50


Sherlock Holmes: Árnyjáték

 

A világ különböző részein különös halálesetek történnek. Csak a magándetektív Sherlock Holmes veszi észre az összefüggést az események között. Hamarosan kiderül, hogy egy zseniális, ám gátlástalan gonosztevő, James Moriarty professzor áll az ügy háttérben. Miközben Watson doktor az esküvőjére készül, Holmest egyre váratlanabb helyzetbe sodorja a nyomozása. Az ügybe nemcsak a doktort, de a saját bátyját, Mycroftot, valamint a gyönyörű, de veszélyes jósnőt, Simzát is magával rántja. Fél Európán keresztül üldözik Moriarty professzort, ám úgy tűnik, ő mindig egy lépéssel előrébb jár.

Mikor?
Film+ 20:35
#CinemaKlub#Filmek#ajánló#legenda vagyok#will smith#akció#sherlock holmes#robert downey jr#jude law#vígjáték#johnny depp

Címlapról ajánljuk