CinemaKlub

Mit nézünk ma? - Péntek (04.08.)

rtl.hurtl.hu

2016. április 8. 0:00

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

COOL Premier

Harmadnaposok

 

David megtalálja élete szerelmét, és azzal a hírrel tér haza barátaihoz, hogy három hónap múlva feleségül veszi. Tom, Graham és Luke elkísérik Ausztráliába, az esküvőre, és egy remek legénybúcsút is megpróbálnak Davidnek összehozni. Ám a legénybúcsún és a másnapi lakodalmon elszabadul a pokol. A sátrak felborulnak, após és anyós kiborulnak, Ausztrália alatt pedig megrázkódik a föld.

Mikor?
Cool 21:10
 

A hálózat csapdájában

 

Angela, a csinos, szakmájában sikeres nő egy nap arra ébred, hogy kirabolták. De nem csupán a pénzét vették el, hanem mindenét. Nincs többé neve, otthona, állása, személyisége: teljesen kitörölték a központi adatbankból. Csapdába került és egyedül kell kiverekednie magát belőle. Akivel érintkezésbe lép, meghal vagy őt akarja megölni. Ha újra élni akar, a komputerrendszerek bonyolult szövevényében meg kell találnia azt az embert, aki az utasításokat adja. Ám a szálak a legmagasabb körökbe vezetnek…

Mikor?
Film+ 19:00
 

Szemtől szemben

 

A legprofibb rendőr játszmája a legprofibb bankrabló ellen. Neil McCauley a bűnözők királya az évszázad bűntényére készül. Vincent Hanna nyomozó, a rendőrség legjobb koponyája, aki már szinte mániákusan üldözi McCauleyt, bármi áron el akarja kapni. Hanna a leggyengébb láncszemet, Christ figyelteti, akit a barátnője megzsarolásával próbál elkapni. A rablást végül sikeresen végrehajtják, a menekülési tervbe azonban hiba csúszik.

Mikor?
Film+ 21:10
#CinemaKlub#Filmek#ajánló#romkom#vígjáték#akció#thriller#sandra bullock#al pacino#olivia newton john#val kilmer#robert deniro#szemtől szemben

Címlapról ajánljuk