CinemaKlub

Mit nézünk ma? - Csütörtök (04.07.)

rtl.hurtl.hu

2016. április 7. 0:00

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Elveszett

 
 
Az éjszakai munkából hazatérő Jillt döbbenetes hír fogadja: testvérét, Mollyt elrabolták. Jillt egy évvel korábban szintén elrabolták, de megmenekült. A lány meggyőződése, hogy ugyanannak a sorozatgyilkosnak a fogságába került Molly is. A rendőrség őrültnek tartja a lányt, ezért nem akarnak segíteni neki. Jill érzi, hogy Mollyt megöli az elrablója, ezért maga indul a gyilkos nyomába, hogy megmentse testvérét.

Mikor?
Film+ 19:00

Ismeretlen férfi

 

Dr. Martin Harris súlyos autóbalesetet szenved Berlinben. A kómából magához térve meglepve tapasztalja, hogy a felesége nem ismeri fel, és egy ismeretlen férfi elfoglalta az életét. Miután a hatóságok nem hisznek neki, Harris kénytelen a maga kezébe venni a nyomozást. Az egyetlen dolog, amin elindulhat, a taxi, amellyel balesetet szenvedett. A sofőr, Gina  segít neki kideríteni az igazságot, ami nagy meglepetéseket tartogat Harris számára.

Mikor?
Film+ 20:50
#CinemaKlub#akció#thriller#amanda seyfried#liam neeson#diane kruger#elveszett#ismeretlen férfi

Címlapról ajánljuk