CinemaKlub

Johnny Depp lesz a Beetlejuice 2 főszereplője!

Juhász LucaJuhász Luca

2016. április 5. 11:12

Michael Keaton helyett, Tim Burton jó barátja fogja a Beetlejuice – Kisértethistória film folytatásában Beetlejuicet játszani.

Az első részben, az 1988-as Tim Burton alkotásban, a Birdman sztárja volt a kissé ijesztő, de egyébként kedves kisértet. A pletykák szerint ezúttal Johnny Depp fogja alakítani kedvencünket, mivel Keaton túl elfoglaltnak bizonyult.



Ez már csak azért is érdekes, mert Beetlejuice legjobb barátját, a melankólikus Lyda Deetzt, Winona Ryder formálta meg. Tudomásunk szerint, a 44 éves színésznő ismét elvállalta a szereplést.


Így, Tim Burton egyik legismertebb filmjének az Ollókezű Edwardnak szereplői és az egyébként, a valóéletben hosszú ideig egypárt alkotó, Depp és Ryder ismét együtt fog dolgozni!

 
 

Az eredeti történetben Lydia tinédzser korú, aki szüleivel egy kísértetházba költözik, melynek szellem lakói a volt tulajdonosok, túl kedvesnek bizonyulnak ahhoz, hogy elűzzék az új jövevényeket. A családnak Beetlejuice próbál segíteni, miközben összebarátkozik lányukkal, Lydiával.

A filmben egyébként, Ryderen és Keatonön kívül szerepel még Alec Baldwin és Geena Davis is. Kíváncsian várjuk, ők is rábólintanak-e az új részre. Azt, hogy a történet hogyan folytatódik, még nem tudni.
 
 

Lehet a Beetlejuice 2-nek akkora sikere, mint az Ollókezű Edwardnak? Michael Keaton nélkül is működni tud az alkotás?
 
Mi mindenesetre reménykedünk abban, hogy Burton és Depp is visszatér ezzel a kezdetekhez és újra minőségi, újító alkotásokat élvezhetünk tőlük!

Képek:Tumblr
Forrás: mne.com
#CinemaKlub#tim burton#michael keaton#johnny depp#winona ryder#kísértet#vígjáték#alec baldwin

Címlapról ajánljuk