CinemaKlub

Mit nézünk ma? - Szombat (04.02.)

rtl.hurtl.hu

2016. április 2. 0:00

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Hétmérföldes szerelem


Erin és Garrett nagy kanállal falják az életet, elköteleződni azonban egyikük sem mer. Egy éjszakás kalandjukból távkapcsolat lesz, ami alaposan próbára teszi őket. A barátok és családtagok sem könnyítik meg a helyzetüket, ráadásul vészesen közeledik az a kritikus pont, amikor dönteniük kell, merre tovább. Erint egy nagy karrier lehetősége csábítja, míg Garrett körül újabb csinos nők jelennek meg.

Mikor?
RTL Klub 22:40


RTL II Premier

Az ügyfél


A maffiától megrettent ügyvéd az öngyilkosságba menekül. Halála előtt azonban a közelben lapuló Mark füle hallatára elmondja, hogy gengszter ismerőse, Muldano, hová rejtette el a meggyilkolt szenátor holttestét. Mark megmenekül és senkinek nem beszél arról, amit látott és hallott, de a rendőrség mégis rájön, hogy az öngyilkosságnak tanúja volt. Roy Foltrigg ügyész mindent elkövet, hogy a kisfiút szóra bírja. Mark azonban hallgat, hiszen a gengszter megfenyegette, hogy megöli, ha beszél. A kisfiú csupán Reggie-re, az ügyvédnőre számíthat, aki életét kockáztatva megpróbál segíteni.

Mikor?
RTL II 20:00
#CinemaKlub#ajánló#Filmek#romkom#dráma#drew barrymore#susan sarandon#justin long

Címlapról ajánljuk