CinemaKlub

Forrest Gump csaja a Szárnyas fejvadász 2-ben!

rtl.hurtl.hu

2016. április 1. 14:06

Robin Wright is leszerződött a legendás film folytatásához, amelyben már Harrison Ford és Ryan Gosling is tutira benne vannak. Ráadásul, nálunk forgatják majd a bulit.

A színésznő már a végső megbeszéléseket folytatja a készítőkkel, hogy ő legyen a kultikus film második részének női főszereplője. Hogy ki is lenne ez a karakter, vagy netán Goslinggé, arról egyelőre semmit sem tudni: a stúdió hétpecsétes titokként őrzi a filmmel kapcsolatos infókat.

Harrison Fordot is kérdezték erről korábban, és ő is viccelődött, hogy azért nem mondhat semmit, mert akkor szimplán felrobbanna egy chip az agyában… Szóval, ennyire nagy rejtély övezi a dolgot.
 
 

Annyi azonban már biztos, hogy a forgatókönyvet az a Hampton Fancher szállította, aki az előzőn is dolgozott, és mellé szegődött Michael Green is, akiben pöppet kételkedünk, hiszen képes volt kiszenvedni magából egy Zöld Lámpás sztorit is, de bízzunk a legjobbakban.

Az 1982-es film folytatását elvileg júliusban kezdik forgatni Pekingben, és ha igazak a pletykák, akkor kis hazánkban is. Úgyhogy lehet menni Ford- és Gosling-nézőbe.

A mozikba – a jelenlegi tervek szerint – majd 2018 januárjában debütálhat.
 
 

Illetve, végső fun factként: Robin Wright következő filmes projektje az önálló Csodanő film lesz, amiben egy amazont alakít majd. Simán illik hozzá! Várjuk!
#CinemaKlub#robin wright#harrison ford#ryan gosling#Blade Runner#szárnyas fejvadász 2

Címlapról ajánljuk