CinemaKlub

Mit nézünk ma? - Hétfő (03.28.)

rtl.hurtl.hu

2016. március 28. 0:00

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Angyalok és démonok



A professzorok sem élnek mind nyugodt életet. Robert Langdon  ugyan könyvek között érzi a legjobban magát, különleges tudományára azonban az egyetemeken kívül is szükség van. Régi kódexek tanulmányozása közben merül fel benne a gyanú, hogy új életre kelt egy középkori, titkos testvériség. Az illuminátusok a történelem leghatalmasabb földalatti szervezete volt - aki viszont kapcsolatba kerül vele, esetleg a titkait próbálja kifürkészni, az életével játszik. De Langdon kutakodásai során egy másik, talán még hatalmasabb ellenséggel is kénytelen szembe nézni: a társaság ősi ellenségével, a katolikus egyházzal. Az illuminátusok pokolgépe már élesítve van, ezért a professzor kénytelen Rómába repülni, hogy megkeresse. Egy rejtélyes olasz nő és több száz éves szimbólumok segítségével száguld a bomba nyomában. Lepecsételt kripták, sötét katakombák, elhagyott katedrálisok és a világ legjobban őrzött páncélszekrénye sem állíthatja meg.

Mikor?
Cool 20:30

FILM+ Premier

Man in Black - Sötét Zsaruk



Kay és Jay különleges ügynök nem a CIA-nak, és még csak nem is az FBI-nak dolgozik. Ők egy sokkal titkosabb szervezet ügynökei, akiknek az a feladata, hogy figyelemmel kísérjék a földönkívüliek aktivitását bolygónkon. Ügyfeleik, létformától függetlenül, galaxis-szerte rettegik nevüket, s ebből akkor sem engednek, amikor szervezetük végzetes összeesküvést észlel. Egy veszélyes intergalaktikus terrorista a Földön akar megölni két galaktikus nagykövetet. A sötét zsaruk a csillagközi háború megelőzése érdekében azonnal akcióba lépnek.

Mikor?
Film+ 19:10

Másnaposok 2.



Mindenki tudja, hogy Alant legénybúcsúba meghívni őrültség. Hiába Phil figyelmeztetése, a házasodni készülő Stu képtelen nemet mondani a könyörgésre. Szerinte ugyanis csekély az esélye annak, hogy megint minden balul sül el, különösen Thaiföldön. Csakhogy a menyasszony 16 éves zseni öccsét is a nyakukba varrják, akiben Alan halálos riválist lát, és ismét a tettek mezejére lép. Másnap reggel Bangkokban találják magukat az eltűnt tini levágott ujjával.

Mikor?
Film+ 21:00
#CinemaKlub#ajánló#Filmek#kaland#akció#vígjáték#tom hanks#will smith

Címlapról ajánljuk