CinemaKlub

Mit nézünk ma? - Szombat (03.19.)

rtl.hurtl.hu

2016. március 18. 23:00

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Rágcsávók

Előzetesért kattints a képre!
Titkos kormányprogram keretében Amerikában már hosszú évtizedek óta képeznek ki állatokat különféle hadicélokra. A kísérletek új fázisba lépnek, amikor áttörést érnek el egy új felfedezéssel. Megalakul a G-Force különítmény, amelyet a legmodernebb kémfelszereléssel látnak el. Az osztag vezetője a tengerimalac Darwin. Az egység tagjait a legjobbakból verbuválta, ott van a fegyverspecialista Blaster, Juarez, a szexi harcművész, Mooch, a bögöly, a kiváló felderítő, valamint a számítógépes szakértő vakond, Speckles. Feladatuk, hogy megállítsák a világuralomra törő ördögi milliárdost.

Mikor?
RTL 19:15


The Expendables - A feláldozhatók 3.

Előzetesért kattints a képre!
A feláldozhatók visszatérnek Barney Ross-szal az élen, hogy eddigi legbrutálisabb ellenségükkel, Stonebanksszel  leszámoljanak. Barney váratlanul félreteszi a veterán csapatot, és újoncokat fogad fel. Christmas azonban nem hagyja magát félreállítani, és társai: Doc, Trench és Jensen segítségével kimentik Barneyt és zöldfülű csapatát.

Mikor?
RTL 21:10



RTLII Premier

Viharzóna

Előzetesért kattints a képre!
Billy Tyne kapitány kardhalvadászatra hívja össze legénységét. Tudja, hogy az idő októberben bármikor rosszra fordulhat, de belevág a nagy zsákmány reményében. Öten követik őt: a két hősszerelmes ifjú, Bobby és Bugsy, a nemrégen elvált Murph, Alfred, a hallgatag jamaikai és egy ellenszenves férfi. Az első kudarc után veszélyesebb vizekre merészkedik a kapitány. A sikeres halászat után azonban elromlik a hajó felszerelése. Nehéz döntés előtt állnak: vagy áthajóznak a viharon, vagy várnak és elvesztik a zsákmányt.

Mikor?
RTLII 20:00


Film+ Premier

Delfines kaland



Rákcsapdába esik a fiatal nősténydelfin, és súlyosan megsérül. Az életét az arra bóklászó Sawyer  menti meg, ám az orvosoknak amputálni kell az állat farkát. Nem sok esélye van az életben maradásra, de a tizenegy éves fiú nem adja fel. Minden követ megmozgat, hogy megmentsék. Ráveszi Dr. McCarthyt, a hires orvost, hogy készítsen farokprotézist a delfinnek, amivel újra képes lesz úszni. Hamarosan azonban a delfinárium léte is veszélybe kerül súlyos pénzhiány miatt, s ez meghiúsíthatja a mentőakciót.

Mikor?
Film+ 18:35
#CinemaKlub#ajánló#Filmek#vígjáték#akció#kaland#állatok#sylvester stallone#george clooney#delfin

Címlapról ajánljuk