CinemaKlub

Daisy Ridley nem lenne igazi nő?

Juhász LucaJuhász Luca

2016. március 11. 11:32

A Star Wars: Az ébredő Erő csillaga Daisy Ridley, egyesek szerint rossz példát mutat azzal, hogy túl sovány. A színésznő szerencsére, nem hagyta szó nélkül az őt ért vádakat.

Úgy tűnik, a szerintünk Keira Knightley-ra hasonlító Ridley, lassan nemcsak népszerűségében, de súlyvesztésében is utoléri az angol színésznőt.

Ezúttal ugyanis Daisy Ridley vált azoknak az utálkozóknak áldozatává, akik a nőket, a testalkatuk miatt kritizálják. A közösségi oldalakon megjelent kommentek szerint a színésznő irreális elvárásokat állít a fiatal lányok elé, mivel ijesztően vékony. A kommentelők szerint egy igazi nő testén jóval több mindent lehet fogni.



A gyönyörű színésznő persze nem hagyta szó nélkül az esetet, megosztotta a témával kapcsolatos véleményét rajongóival és az interneten utálkozókkal is. Akárcsak a Star Wars-beli karaktere Rey, úgy Ridley is erősakaratú, független nő, aki nem hagyja magát.



A színésznő így nyilatkozott, az azóta már az Instagram profiljáról eltávolított posztjában:
 
"Minden nő „igazi” nő. Az „igazi” nők különböző formában, méretben és etnikumban fordulnak elő, és mindenkiben különböző mértékben található meg a bátorság. Én is ugyanolyan „igazi” nő vagyok, mint mindenki más ezen a földön. Furcsa ez az egész, hiszen az idő nagy részében csupa kedves üzenetet kapok a világ minden tájáról. Nem fogok bocsánatot kérni azért, ahogyan kinézek, amit mondok, vagy ahogyan az életemet élem, szerintem a belső értékek a fontosak és különben is igyekszem a lehető legjobbat kihozni magamból, még ha olykor követek is el hibákat.”

És milyen jól tette!

Szerintünk ugyanis a csinos színésznő testalkatával nincs semmi probléma és alig várjuk, hogy újra lássuk a Star Wars folytatásában, reméljük, addig sem fogy el!

Képek:Instagram
Forrás: Dailynews
#CinemaKlub#daisy ridley#keira knightley#anorexia#nőiesség

Címlapról ajánljuk