CinemaKlub

Mit nézünk ma? - Vasárnap (03.06.)

rtl.hurtl.hu

2016. március 5. 23:00

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

A titánok harca

Kattints a képre az előzetesért!
Hádész, az alvilág ura elpusztítja a félisten Perszeusz családját. Ráadásul azt követeli az emberektől, hogy áldozzák fel Argosz hercegnőjét, Andromédát, és vessék a szörnyszülött fia, Kraken elé. Perszeusz vállalja, hogy szembeszáll a szörnnyel. Egy csapat harcossal, köztük a veterán Drakóval és Andromédával az oldalán elindul, hogy megakadályozza a káoszt. A tiltott világokban való utazás során csak akkor győzhetik le az útjukba kerülő vérszomjas démonokat és fenevadakat, ha Perszeusz elfogadja a benne rejlő isteni erőt, és saját kezébe veszi sorsának irányítását.

Mikor?
RTL 18:55


Támadás a Fehér Ház ellen

Kattints a képre az előzetesért!
Asher elnök válság megoldó találkozóra készül a dél-koreai miniszterrel. Azonban a Fehér Ház ellen indított totális légitámadás mindenkit az elnök földalatti bunkerébe kényszerít, ahol végül a terroristák fogságába esnek. Mike Banning, az elnök egykori testőre és jó barátja azonnal a tettek mezejére lép. Míg a dél-koreai terroristák az amerikai katonák visszavonulását követelik, és egy veszélyes nukleáris fegyver bevetésével fenyegetőznek, Benning egyenként számol le az ellenséggel.

Mikor?

RTL 21:00


RTLII Premier

A Gyűrűk Ura: A két torony

Kattints a képre az előzetesért!
Hamarosan eldől Középfölde sorsa. A gonosz ereje egyre nő, mert szövetséget kötött a két torony, Vasudvard és Barad-dúr két hatalmas ura. Frodo, a gyűrűhordozó és hű barátja, Samu Mordor felé tart, hogy elpusztítsa az Egy gyűrűt, ám veszélyes útitársat kapnak Gollam személyében, aki meg akarja kaparintani a kincset. A megmaradt szövetség Aragorn vezetésével az elhurcolt hobbitok, Trufa és Pippin után ered, sötét, ork serege ellen. Kezdetét veszi a gyűrűháború.

Mikor?
RTLII 17:40


FILM+ Premier

Éjötét árnyék


1752-ben a Collins család kivándorolt Amerikába. Meggazdagodtak, és egy várost építettek Maine Államban, ami a nevüket viseli. Húsz évvel később Barnabas vezeti a birtokot, gazdagságánál csak a nők iránti vágya nagyobb. Elkövet azonban egy hibát, összetöri egy boszorkány szívét, aki bosszúból elátkozza és élve eltemeti. Két évszázaddal később Barnabas véletlenül kiszabadul a sírjából. A férfi visszatér a birtokára, és találkozik a számára rendkívül különös viselkedésű utódaival. Elhatározza, hogy visszaállítja családja hírnevét.

Mikor?

Film+ 20:45
#CinemaKlub#Filmek#ajánló#a titánok harca#gerard butler#morgan freeman#gyűrűk ura#johnny depp

Címlapról ajánljuk