CinemaKlub

P!nk énekelheti meg Bolond Kalaposék legújabb történetét

rtl.hurtl.hu

2016. február 16. 14:48

Az elborult sztorik mellé őrült énekesek dukálnak, Alicia Moore is ilyen, akiről a hétfő este megrendezett Grammy-díjátadón jelentették be, hogy két dal is az ő nevéhez fűződik majd az Alice Tükörországban soundtrack-jén.

Aki kalandozott már a populáris dalok világában, biztosan találkozott P!nkkel, ha nem is a teljes diszkográfiájával, de egy-két slágerével biztosan. A karakán énekes most két dalt is szállít Az Alice Csodaországban második részéhez. Egyrészt egy klasszikus feldolgozását, a Jefferson Airplane White Rabbitjét gondolta újra – ebbe a lenti videóban bele is hallgathattok –, illetve egy eredeti saját dalt is írt a James Bobin rendezésében készülő filmhez.

„Szeretem az elborult, furcsa dolgokat, és ez a történet az egyik legérdekesebb és legkreatívabb sztori, amit megismerhettem.” – mondta az énekesnő.
 

Emellett kaptunk egy újabb előzetest is a filmhez. Korábban, ugye már írtunk róla, hogy annak ellenére is igen látványosnak ígérkezik a második rész, hogy ezt már nem Tim Burton rendezi. Bobin továbbvitte, amit Burton az első képi világában elindított. Mindezt tovább igazolja minden egyes újabb képanyag, amibe eddig belepillanthattunk. Íme, a legújabb:
 

És akkor még friss képek mellé jöjjön a plakát is:



A film májusban érkezik a mozikba!
#CinemaKlub#p!nk#alice tükörországban#johnny depp#film#zene#soundtrack

Címlapról ajánljuk