CinemaKlub

Johnny Depp eltűnik egy kicsit: ő lesz a Láthatatlan Ember!

rtl.hurtl.hu

2016. február 10. 13:49

A Universal már egy ideje tervbe vette, hogy saját kis univerzumot épít, szembe menve a mindenhol tomboló szuperhős lázzal. Erre a bulira pedig már meg is szerezték Tom Cruise-t, és most úgy tűnik, hogy a Fekete Gyöngy kapitányát is.

Ugye, az elmúlt pár évben a stúdiók elkezdték kimaxolni a hős-tűrési határainkat, inkább bele se mennénk – még felsorolás szintjén sem –, hogy konkrétan mennyi filmet tuszkoltak már le a torkunkon (persze imádtuk, csak szeretünk túlozni). Na, erre szeretne rátenni egy lapáttal, és egy újító jellegű csavarral a Universal.

Egy olyan szörny világ felépítésébe kezdtek, amely a Bosszúállókhoz hasonló epikus közös filmben/filmekben végződhetne.  Ebben a buliban pedig benne lenne a Múmia, Drakula, a Vérfarkas, Frankenstein és neje, a Láthatatlan Ember és Van Helsing.

Érzitek az Erő sötét oldalát?


Ebből a franchise-ból az első film várhatóan 2017 júniusában érkezhet: Tom Cruise főszereplésével, a Múmia. És nem, ennek semmi köze sem lesz a Branden Fraser-féle három részes üldözéshez. 

Így egy nagy nevet már szereztek is. Nemrég viszont megérkezett a következő is: Johnny Depp!

A Láthatatlan Embernek egyelőre rendezője és írója sincs, viszont biztosan jönni fog, hiszen benne van Alex Kurtzman és Chris Morgan terveiben, akiket a stúdió megbízott az újdonsült monster univerzum kidolgozásával.


A film egyébként H.G. Wells regényén, illetve az 1933-ban – Claude Rains főszereplésével – készült filmen alapszik, amelyben a tudós főhősünk megtalálja a módszert, amivel láthatatlanná válhat.

Nem mellesleg, már jó ideje terítéken van ennek az újfajta világnak a kiépítése, sőt már a 2014-es Az ismeretlen Drakula című filmet – Luke Evansszel a főszerepben – úgy harangozták be, hogy ez lehet az első különálló mozija a történetnek. Ez a teória azonban veszni látszik, hiszen a jövőre érkező Múmiát kezdték el a „kezdetként” promótálni. Úgyhogy valószínű, Evans-től búcsúznunk kell Drakula szerepében.

Amíg várakozunk ezekre a filmekre, lesz mivel kitöltenünk az űrt, hiszen Depp még idén újra a Bolond Kalapos szerepébe bújik!
 
Forrás: Variety, Deadline
Képek: Tumblr
#CinemaKlub#johnny depp#tom cruise#szörnyek#múmia#frankenstein#drakula#vérfarkas#mozi#film

Címlapról ajánljuk