CinemaKlub

Harrison Ford és Ryan Gosling is nálunk fog vadászni!

rtl.hurtl.hu

2016. január 27. 16:32

Mint ahogy arról már beszámoltunk, jön a Szárnyas fejvadász legújabb része. Nagyjából öt év tervezgetés, és hosszas találgatások után, a Sony Pictures és az alkotók nemrég megerősítették, hogy 2016 júliusában megkezdik a munkálatokat. Nem is akárhol, Peking mellett kis hazánkban forgatják majd!

Kép: Tumblr

Charlize Theron és Hugh Jackman után, idén Budapestre látogat Harrison Ford és nagy valószínűséggel Ryan Gosling is. Bár utóbbi szerepéről a filmben, még nem sok derült ki, hisz azt mondta:

„Ha bármit is elárulnék, egy chip a fejemben felrobbanna!”

Az első rész főszereplője Harrison Ford is aláírt a filmhez, akit a rajongók, végre ismét Rick Deckard szerepében láthatnak majd. Igaz, az új rész történetét egyelőre homály fedi, azt már tudni, hogy az előző rész befejezése után, több évtizeddel fog játszódni és állítólag több dolog is tisztázásra kerül Rick múltjával kapcsolatban. A visszatekintéshez, Ford és lassan mi is hozzászokhatunk, hiszen másik híres szerepe, Han Solo is előzményfilmet kapott, a rajongók nagy örömére. A 73 éves színész biztosan nem unatkozik mostanában, de még így is, a Star Wars visszatérése mellett volt ideje arra, hogy egy adománygyűjtés során meglepje rajongóit. Ha kíváncsi vagy, hogy mivel, kattints az alábbi képre!


Szintén visszatér a stábbal Ridley Scott, aki az előző rész rendezőjeként, most viszont íróként valamint producerként veszi ki a részét a munkálatokból, de a rajongóknak nincs mitől tartaniuk, a folytatást így is jó kezekbe adták, hisz a rendezői székbe Denis Villeneue (Sicario) került. Az operatőr a többszörös Oscar jelölt Roger Deakins lesz, akinek többek között állítólag Ryan Gosling beleegyezését köszönhetik.

Habár a Szárnyas fejvadász 2: Az emberi tényező bemutatójára 2017 második felében kerül sor, a televízió nézőinek csupán hétvégéig kell várniuk, hogy viszont láthassák Harrison Fordot. Az RTL Klub képernyőjén ugyanis találkozhatnak vele, a Végjáték illetve a Dolgozó lány című filmekben.
#CinemaKlub#harrison ford#ryan gosling#szárnyas fejvadász#star wars#budapest#forgatás

Címlapról ajánljuk