CinemaKlub

A függetlenség napja 2: Intergalaktikus űrkarate

CinemaKlubCinemaKlub

2015. június 23. 15:05

Kevesebb, mint 10 órája jelentették be, hogy pusztító földönkívüli invázió közeleg törékeny kis bolygónk felé. Szerencsére Jeff Goldblum ismét egy kiadós pofonnal várja a világközi gyarmatosítókat.

Kép: Twitter


A Fox egy maroknyi újságíró számára tartott sajtótájékoztatót az új-mexikói sivatagban, ahol minden fontos részlet kiderült a Függetlenség napja – 20 évet pihentetett – folytatásáról.
 

Öveket becsatolni, következő megálló: Világvége!

 

A film címe a hivatalos bejelentés szerint Independence Day: Resurgence (Függetlenség napja: Újjáéledés) lesz. A történet szerint az űrlények első látogatása szövetségbe kovácsolta az emberiséget, és az új technológiával felszerelkezve úgy gondolják, már nem történhet baj. Vagy mégis?


A film rendezője a német származású Roland Emmerich 200 millió dollárt kapott, hogy új szintre emelje a galaktikus mészárlást. Az első nem hivatalos plakát alapján nyálkás barátaink igazán berágtak és kontinens méretű hajókkal térnek vissza.

Utolsó reményünk Jeff Goldblum és az általa vezetett földi ’A-team’, melynek támaszpontja a Holdon található. Akikkel biztos találkozni fogunk még: Bill Pullman, Judd Hirsch, Vivica A. Fox, Brent Spiner, Angelababy, Maika Monroe, Sela Ward, Jessie Usher és Liam Hemsworth.
 

Will Smith visszautasította a felkérést annak ellenére, hogy pont ez a film adott anno hatalmas löketet a karrierjének, de ne szomorkodjunk egy percet se. Ez meg itt egy epik űrhajó a forgatásról (és Liam Hemsworth):


A film várhatólag 2016 második felében indul megállíthatatlan útjára.

#CinemaKlub#visszatérés#retro#jeff goldblum#liam hemsworth#űrlény#rtl#RTL Klub

Címlapról ajánljuk